Beşiktaş'ta Lausanne maçı öncesi 2 şok: Kadroya alınmadılar
Haber Merkezi
SON DAKİKA HABERİ: Beşiktaş'ın UEFA Konferans Ligi'ndeki Lausanne maçı 11'i belli oldu. Siyah-beyazlılarda iki futbolcu kadroya dahil edilmedi.

UEFA Konferans Ligi'nde Beşiktaş, play-off turu ilk maçında deplasmanda İsviçre ekibi Lausanne'ye konuk oldu.

Ole Gunnar Solskjaer, bu karşılaşma için Ersin, Paulista, Emirhan, Uduokhai, Jurasek, Ndidi, Orkun, Rashica, Rafa, Joao Mario, Abraham 11'ini tercih etti.
.jpg?width=930&format=webp&quality=75)
Siyah-beyazlı takımın yedekleri arasında ise Emre Bilgin, Emir Yaşar, Tayyip Talha Sanuç, Emrecan Terzi, Necip Uysal, Taylan Bulut, Kartal Kayra Yılmaz, Demir Ege Tıknaz, Amir Hadziahmetovic, Salih Uçan ve Keny Arroyo yer aldı.

Beşiktaş'ta Mert Günok ve Jonas Svensson, Lausanne maçının kadrosuna dahil edilmedi. AA'nın haberine göre her iki futbolcu da ağrıları nedeniyle maç kadrosuna alınmadı.
