Yukarı Çık

Ve Abdullah Avcı "Göreve hazırım" deyip açıkladı, suskunluğunu bozdu

Haber Merkezi

Google'da NTV'yi tercih et

Yaklaşık 2 yıldır takım çalıştırmayan teknik direktör Abdullah Avcı, geleceğine ilişkin açıklamalar yaptı. Abdullah Avcı hedefleri olan bir kulüpte çalışmaya hazır olduğunu bildirdi.

Ve Abdullah Avcı "Göreve hazırım" deyip açıkladı, suskunluğunu bozdu - 1
DHA

Son olarak Trabzonspor'u çalıştıran ve Ağustos 2024'ten beri boşta olan Abdullah Avcı, kariyer planlarına dair açıklamalar yaptı.

Ve Abdullah Avcı "Göreve hazırım" deyip açıkladı, suskunluğunu bozdu - 2
Anadolu Ajansı

ABDULLAH AVCI GÖREVE HAZIR

 

DHA'ya konuşan Abdullah Avcı, kendisini dinlenmiş ve zinde hissettiğini belirterek hedefleri olan bir kulüpte çalışmaya hazır olduğunu söyledi. Avcı konuyla ilgili şöyle konuştu:

 

“Ben biliyorsunuz üç takımda çalıştım. Çok fazla tüketen değil, istikrarlı çalışan birisi oldum. Ancak bizim işimizde zaman zaman geri adım atmak da gerekiyor. Şu an itibarıyla biraz dışarıdan gözlemliyorum. Aynı zamanda beni mutlu edebilecek, hedefleri olan ve o hedeflere birlikte yürüyebileceğimiz bir yapı oluştuğu takdirde, yurt içi veya yurt dışında dinlenmiş ve zinde bir şekilde göreve hazırım diye düşünüyorum.”

Ve Abdullah Avcı "Göreve hazırım" deyip açıkladı, suskunluğunu bozdu - 3
Anadolu Ajansı

TRABZONSPOR İLE 3 KUPASI VAR

 

Abdullah Avcı Trabzonspor ile 2021-22 sezonunda Süper Lig, 2020-21 ve 2022-23 sezonlarında ise Türkiye Süper Kupa sevinci yaşamıştı.