Ve Osimhen için Liverpool maçı kararı verildi: Tüm Galatasaray camiasının beklediği haber
Haber Merkezi
Nijerya Milli Takımı'nda sakatlanan ve Galatasaray'ın son 3 maçında forma giyemeyen Victor Osimhen'in son durumu belli oldu. Nijeryalı yıldızın Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak Liverpool maçında forma giyip giymeyeceğine dair kararın verildiği aktarıldı.

Nijerya'nın Ruanda ile 6 Eylül'de oynadığı maçta sakatlanan Victor Osimhen, Galatasaray'ın son 3 maçında forma giyemedi.

Eyüpspor, Eintracht Frankfurt ve Konyaspor maçlarında sakatlığı nedeniyle oynayamayan golcünün akıbeti belli oldu.

Türkiye Gazetesi'nde yer alan habere göre, Victor Osimhen, yarın (26 Eylül) oynanacak Alanyaspor maçında da riske edilmeyecek.
(5).jpg?width=930&format=webp&quality=75)
26 yaşındaki futbolcunun Galatasaray'ın 30 Eylül Salı günü oynayacağı Liverpool maçına ise ilk 11'de başlayacağı belirtildi.
(25).jpg?width=930&format=webp&quality=75)
Liverpool maçına kadar izin yapmadan çalışacağı aktarılan Osimhen, 3 taktik idmana katılarak karşılaşmaya hazır hale gelecek.

