Yukarı Çık

Zaynutdinov: "Galatasaray'ın bize karşı hıncı vardı"

Haber Merkezi

Beşiktaş'ın Kazak oyuncusu Bakhtiyor Zaynutdinov, Rusya basınına açıklamalarda bulundu.

Zaynutdinov: "Galatasaray'ın bize karşı hıncı vardı" - 1

Beşiktaş'ın Kazak oyuncusu Bakhtiyor Zaynutdinov, Rusya basınından Sport Express'e açıklamalarda bulundu.

Zaynutdinov: "Galatasaray'ın bize karşı hıncı vardı" - 2

"Neden oynayamıyorsun?" sorusuna Zaynutdinov, "Bunu hocamıza sormakta fayda var. Aynı zamanda her zaman bunun nedenini kendimde aramaya çalışırım. Demek ki bir yerlerde bir şeyleri yanlış yapıyorum." cevabını verdi.

Zaynutdinov: "Galatasaray'ın bize karşı hıncı vardı" - 3

"Sürekli yedek kulübesinde olmak zor. Geçen sezon takımda değişen beş antrenörün hepsiyle de çok oynadım. Ama ne yapabilirsiniz? Pozitif kalmalı ve kendime inanmalıyım."

Zaynutdinov: "Galatasaray'ın bize karşı hıncı vardı" - 4
DHA

"Türkiye'ye gittiğine pişman mısın?" | "Hiç pişman değilim! Gerçekten harika bir deneyim! Burada ne taraftarlar var, futbolu nasıl yaşıyorlar bir görseniz! Maç boyunca ayağa kalkıp şarkılar söylüyorlar ve oyuncularını ileriye doğru teşvik ediyorlar. Tribünlerdeki atmosfer inanılmaz. Türkler hayatta kendileri için üç ana şey olduğunu söylüyor: aile, din ve futbol. Bu doğru. Maç günü gerçek bir şov var. Tüm şehir takımlarını destekliyor! Stadyuma gelemeyenler televizyondan, telefonlarından izliyor. Bugün Joao Mario ile konuştum. Lizbon'daki taraftarlık tarzını beğeniyor ama bu konuda kimsenin Türkiye ile kıyaslanamayacağını söylüyor! Sırf bu yüzden bile buraya gelmeye değerdi."

Zaynutdinov: "Galatasaray'ın bize karşı hıncı vardı" - 5
Anadolu Ajansı

"Galatasaray'ın üst düzey oyuncuları var: Osimhen, Ziyech, Mertens. Genel olarak, oradaki futbolcular tek kelimeyle çılgınca! Ayrıca Süper Kupa'da onları 5-0 yendiğimiz için bize karşı büyük bir hınçları vardı. Galatasaraylı oyuncular bu maça süper motive olmuşlardı."