Yukarı Çık

14 ayda 90 futbolcu

Google'da NTV'yi tercih et
14 ayda 90 futbolcu

Arjantin Teknik Direktörü Diego Maradona, 2010 Dünya Kupası öncesi ideal kadrosunu belirlemeye çalışıyor. Kosta Rika maçı için 9 yeni oyuncuyu aday kadroya davet eden Maradona'nın görev süresi içinde, milli takıma çağrılan oyuncu sayısı 90'ı aştı.

Arjantin Milli Takımı Teknik Direktörü Diego Maradona'ya yönelik en önemli eleştiri, bir türlü ideal 11'i oluşturmayı başaramaması. Her maça farklı 11'ler ile çıkan Maradona, yaklaşan 2010 Dünya Kupası öncesi denemelerine devam ediyor.

Ünlü teknik adam, Kosta Rika ile oynanacak hazırlık maçı için 9 yeni futbolcuyu daha milli takıma davet etti. Böylece Maradona'nın 14 aylık görev süresi içinde, milli takıma çağrılan oyuncuların sayısı 90'ı aştı.

Arjantin basını, kadro ile bu kadar fazla oynanmasının yarardan çok zarar getirdiği görüşünde. Basının, ülkenin en iyi orta saha oyuncusu olarak gösterilen Riquelme'nin milli takıma alınmayışına tepkisi de sürüyor.

Güney Afrika'nın Pretoria kentinde, dünya kupası sırasında kullanacakları tesisleri inceleyen Maradona ise "Kupaya ellerindeki en iyi oyuncuları getireceğinden emin olmak istediği" savunmasını yaptı.