"2008'de Barcelona'nın başına geçmedim"

Jose Mourinho, 2008'de Barcelona'nın teknik direktörü olmayışının ardında yatan nedeni bir gün açıklayacağını belirterek "Ama bugün değil... Gerçekten çok çok yaşlanınca" dedi. 2008'de Barça'nın başına Pep Guardiola geçmişti

NTV Spor 16.10.2017 - 10:45
Son Güncelleme: 16.10.2017 - 13:36
"2008'de Barcelona'nın başına geçmedim"
AP

Telefoot'a verdiği röportajda ilginç açıklamalar yaptı.

2008 yılında Barcelona'nın neden teknik direktörü olmadığını daha uzun yıllar açıklamayacağını dile getiren Portekizli teknik adam, "Gerçekleri elbette bir gün anlatacağım. Ama şu anda kariyerimin bazı bölümleriyle ilgili olarak bazı şeyler sır olarak kalmaya devam etmeli... Bir gün, gerçekten çok çok yaşlandığımda neler yaşandığını anlatacağım" diye konuştu. 2008'de Barcelona'nın başına Pep Guardiola geçmişti.

Real Madrid'de son sezonunda mutsuz olduğunun altını çizen Mourinho, o günleri şöyle anlattı:

"Kızım Londra'da üniversiteye başlıyordu. Aslında bütün aile üyeleri ailenin birlikte olmasının en iyisi olduğunu düşünüyorduk. Kişisel olaylar da performansı etkiliyor. Önemli olan Madrid'de üçüncü yılımda artık mutlu olmayışımdı. Teknik adamlığım sürecinde en iyi sonuçları mutluyken aldım."

SON DURAK UNITED DEĞİL

Manchester United Menajeri olarak ikinci sezonunu yaşayan Mourinho, "hayatımın bu döneminde de yeni meydan okumalara, yeni rekabetlere açığım... Daha çok kupalar, şampiyonluklar kazanma arzusuyla doluyum. Kariyerim, Manchester United'da sona ermeyecek" dedi.

Sayfa Yükleniyor...