Fenerbahçe - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? (Muhtemel ilk 11'ler)

Süper Lig'de 2021 yılının son derbisi Kadıköy'de oynanacak. 17. hafta maçında Fenerbahçe evinde Beşiktaş'ı konuk edecek. İşte dev derbi öncesi iki takımın son durumu, sakat futbolcular ve muhtemel ilk 11'ler... Peki Fenerbahçe - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

NTV Spor 19.12.2021 - 18:40
Son Güncelleme: 19.12.2021 - 19:35
2021 yılının son derbisi Kadıköy'de: Fenerbahçe - Beşiktaş | 11'LER BELLİ OLDU!

FENERBAHÇE - BEŞİKTAŞ CANLI ANLATIM <<< TIKLA

SÜPER LİG PUAN DURUMU

, Spor Toto 'in 17. haftasında bugün sahasında ile karşılaşacak. 

- Fenerbahçe - maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Ülker Stadı'nda oynanacak ve saat 19.00'da başlayacak derbiyi hakem Fırat Aydınus yönetecek. Karşılaşma beIN SPORTS 1'den naklen yayınlanacak.

Ligin son haftasında deplasmanda Gaziantep FK'ye 3-2 mağlup olan sarı-lacivertliler, Beşiktaş'ı yenerek ligin ilk yarısında kalan bölüm öncesinde moral depolamak istiyor.

Teknik direktör Vitor Pereira yönetimindeki sarı-lacivertliler, haftaya 27 puan ve averajla lider Trabzonspor'un 15 puan gerisinde 5. sırada giriyor.

FENERBAHÇE - BEŞİKTAŞ CANLI ANLATIM <<< TIKLA

SÜPER LİG FİKSTÜR

FENERBAHÇE'NİN 11'İ: Berke, Min-Jae, Serdar Aziz, Szalai, Novak, Osayi, Crespo, Zajc, Rossi, Mesut Özil, Berisha

BEŞİKTAŞ'IN 11'İ: Ersin, Rosier, Vida, Necip, Rıdvan, Josef, Pjanić, Can, Ghezzal, Larin, Batshuayi

- Fenerbahçe'de 3 eksik

Fenerbahçe, Beşiktaş derbisinde 3 futbolcusundan yoksun sahaya çıkacak.

Sarı-lacivertlilerde sakatlığını atlatan ancak henüz takımla çalışmalara başlamayan kaleci Altay Bayındır ile hafta içi yapılan antrenmanda sakatlanan Ferdi Kadıoğlu derbide forma giyemeyecek. Yine gribal enfeksiyon geçiren Tisserand da derbide arkadaşlarını yalnız bırakacak. 

- Derbiye 3 futbolcu yetişti

Fenerbahçe'de öncesinde ceza ve sakatlıklar dolayısıyla yararlanamadığı 3 oyuncu, Beşiktaş maçında oynayabilecek.

Göztepe karşılaşmasından sonra Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından 2 maç men cezası verilen İrfan Can Kahveci, Gaziantep FK maçıyla cezasını tamamladı.

İrfan Can'ın yanı sıra sakatlıklarını atlatan Enner Valencia ve Mert Hakan Yandaş da derbide takımdaki yerlerini görev verilmesi halinde alabilecek.

- 2 oyuncu sarı kart ceza sınırında

Fenerbahçe'de Luiz Gustavo ve Filip Novak derbide sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

İki oyuncu Beşiktaş karşısında kart görmeleri halinde VavaCars Fatih Karagümrük karşısında forma giyemeyecek.

- Beşiktaş'ta sakat ve cezalı futbolcular kimler?

Kayserispor maçında cezalı oldukları için oynamayan Necip Uysal, Josef de Souza ve Welinton'un Fenerbahçe derbisinde oynamalarına engel bir durum bulunmuyor.

Bununla birlikte siyah beyazlılarda uzun süreli sakatlıkları bulunan Mert Günok ve N'Koudou maç kadrosunda yer alamayacak. Antrenmanda yaşadığı çarpışma sonrası burnu kırılan Umut Meraş için özel maske hazırlanması ve bu şeklide maç kadrosuna dahil edilmesi düşünülüyor. Topla çalışmalara iki gün önce başlayan Alex Teixeira'nın da henüz hazır olmadığı için kadroya alınması beklenmiyor.

Bu arada 3 sarı kartı bulunan Cyle Larin, Fenerbahçe maçında sarı kart görmesi durumunda 18. haftada oynanacak Göztepe mücadelesinde cezalı olacak.

Sayfa Yükleniyor...