2022 Dünya Kupası şarkıları

Dünya Kupası şarkıları, uzun yıllardır turnuvanın kendisi kadar ilgi görüyor. Zaman zaman çok beğenilirken zaman zaman birçok futbol tutkununda hayal kırıklığı yaşatabiliyor. Peki 2022 Dünya Kupası'nın şarkılarını hiç dinlediniz mi?

NTV Spor 04.11.2022 - 14:43
2022 Dünya Kupası şarkıları
Sosyal Medya

Her dört yılda bir tüm dünyanın odak noktası haline gelen 'na sayılı günler kaldı.

Katar'ın ev sahipliği yapacağı , 20 Kasım'da Katar ile Ekvador arasında oynanacak açılış maçıyla başlayacak.

Dünyanın en büyük organizasyonu saha içinde olduğu kadar saha dışında da büyük önem taşıyor. Özellikle Dünya Kupası şarkıları her turnuvada taraftarlardan büyük ilgi görüyor.

Dünya Kupası'ndaki futbol kadar şarkılar da insanları havaya sokarken 2022 Dünya Kupası şarkıları da listeleri süslemeye başladı.

2022 Dünya Kupası şarkılarına birlikte göz atıyoruz...

1. Hayya Hayya (Birlikte daha güzel)

FIFA, Nisan ayında turnuvanın ilk single'ını yayınladı. Trinidad Cardona, Davido ve Aisha'nın yer aldığı parçada R&B ve reggae etkileri hissediliyor. FIFA Ticari Sorumlusu Kay Madati, parçayla ilgili olarak "Amerika, Afrika ve Orta Doğu'dan sesleri bir araya getiren bu şarkı, müziğin ve futbolun dünyayı nasıl birleştirebileceğini simgeliyor" dedi.

>> Hayya Hayya'yı dinlemek için tıklayın


2. Arhbo - Ozuna & GIMS

Turnuvanın yayınlanan ikinci resmi şarkısı Arhbo'ydu. Ozuna ile GIMS'in şarkısının adı, 'Merhaba' kelimesinden geliyor, ayrıca kelime Katar'da 'Hoş geldiniz' anlamı taşıyor.

>> Arhbo'yu dinlemek için tıklayın


3. Ulayeh - Sebastian Yatra

Ulayeh, İspanyol-Arap işbirliğinde ortaya çıktı. Sebastian Yatra'ya Faslı şarkıcı Nouamane Belaiachi eşlik etti.

>> Ulayeh'i dinlemek için tıklayın


4. Light the Sky

Birleşik Arap Emirlikli Balqees, Fas asıllı Kanadalı Nora Fatehi, Iraklı star Rahma Riad ve Faslı şarkıcı Manal'ın yer aldığı Light the Sky, tamamı kadın şarkıcılardan oluşan bir parça. FIFA'nın son resmi şarkısı olarak öne çıkan Light the Sky'ın yapımcısı RedOne, bu eseri "Kökleri Orta Doğu'ya dayanan ilham verici bir şarkı" olarak tanımlıyor.

>> Light the Sky'ı dinlemek için tıklayın

Sayfa Yükleniyor...