Yukarı Çık

Akhisar lige alışmaya çalışıyor

Google'da NTV'yi tercih et
Akhisar lige alışmaya çalışıyor

Akhisar Bld.Spor teknik direktörü Atilla Özcan, lige alışma süreçlerinin devam ettiğini söyledi.

Bank Asya 1. Lig'de evinde Diyarbakırspor ile berabere kalan Akhisar Belediyespor'da, teknik direktör Atilla Özcan, "Oyuncularımızın bu lige alışma süreci 4 maç sürebilir" dedi.

Özcan, ligin yeni ekibi olarak, seyircilerinin önünde ilk maçlarına çıktıklarını ve ilk hafta oynadıkları Samsunspor maçına göre daha iyi bir oyun ortaya koyduklarını söyledi.

Maçta geriye düşmelerine rağmen beraberliği yakaladıklarını ifade eden Özcan, "Maçın ilk yarısında daha üstün olan bizdik. İkinci yarının başında şanssız bir gol yedik ve takımımızda biraz gerileme oldu. Maçın son yarım saati tek kale oynamamıza rağmen bir gol bulabildik. Oyuncularımız bu lige alışma aşamasında ve alışma süreci dört maç sürebilir. Fakat bu süreçte oyuncularımızın daha iyi konsantre olmasıyla ligi çok iyi bir yerde bitirmek istiyoruz" dedi.

Kaleci Ahmet Altın da şanssız bir gol yediklerini, topu son anda gördüğünü ve müdahale etmesine rağmen gole engel olamadığını söyledi.

Hakan Bayraktar ise lige alışmaya çalıştıklarını, Diyarbakırspor maçında golü yedikten sonra takımda biraz gerileme olduğunu belirterek, "Ancak çabuk toparladık ve son yarım saat tek kale oynamamıza rağmen bir gol bulabildik. Daha farklı bir sonuç olabilirdi. Bu lige alışmak biraz zor olacak ama bunun üstesinden geleceğimize inanıyorum" dedi.