Yukarı Çık

Alexis Mac Allister beklenen imzayı attı: Tahmin edilenden düşük bonservis bedeli

Yuşa Şahin

Google'da NTV'yi tercih et
Alexis Mac Allister beklenen imzayı attı: Tahmin edilenden düşük bonservis bedeli

Liverpool, Alexis Mac Allister'ı kadrosuna kattığını açıkladı. Transfer bir süredir gündemde yer alıyordu.

Liverpool, yeni sezonun ilk transferini gerçekleştirdi. 

Kırmızılar, uzun süredir gündemlerinde olan Alexis Mac Allister'ı kadrosuna kattı. Arjantinli oyuncu ile 2028 yılına kadar sözleşme yapıldı. 

Son olarak Brighton forması giyen oyuncu, Katar'da ülkesiyle Dünya Kupası'nı kazandı. Takımı Brighton da tarihinde ilk kez Avrupa'ya katılım hakkı kazandı. 

Beklenenden düşüğe gerçekleşti

Oyuncunun Liverpool'a 70 milyon Pound karşılığında transfer olacağı iddiaları medyada yer almıştı. 

Arjantinli oyuncunun, yeni takımına 35 milyon Pound karşılığında transfer olduğu belirtildi. Bonuslarla birlikte bu bonservis bedelinin 55 milyon Pound'a yükselebileceği belirtiliyor. 

En özel numara onun 

24 yaşındaki oyuncunun Brighton'daki gibi 10 numaralı formayı terleteceği ortaya çıktı. 

Mac Allister ilk açıklamasında; "Dünya Kupası zaferi sonrası daha fazla kupa kazanmak istiyordum ve burada başarılara imza atacağımızı düşünüyorum. Liverpool'un ne kadar büyük bir kulüp olduğunu kapıdan ilk girdiğinizde görebiliyorsunuz." dedi.