Yukarı Çık

''Babamın yeni test sonuçları henüz gelmedi''

Google'da NTV'yi tercih et
''Babamın yeni test sonuçları henüz gelmedi''

Buse Terim Bahçekapılı, Fatih Terim'e yapılan yeni testlerin henüz sonuçlanmadığını ve tedavisinin sürdüğünü açıkladı.

23 Mart'ta corona virüs testinin pozitif çıktığını açıklayan ve hastanede tedavi gören Fatih Terim ile ilgili kızı Buse Terim Bahçekapılı'dan yeni bir açıklama geldi.

Buse Terim Bahçekapılı kişisel Twitter hesabından yaptığı açıklamada, yeni testlerin henüz sonuçlanmadığını belirterek ''Babamın yeni yapılan test sonuçları henüz gelmedi, ve testi henüz sonuçlanmadı. Bu haber şu an için doğru değil. Hala hastanede tedavisine devam ediliyor. Güzel haberler gelince yine paylaşmak ümidi ile'' ifadelerini kullandı.

https://twitter.com/BuseTerim/status/1244331834961510409

Corona virüs nedeniyle tedavisi devam eden Galatasaray Kulübü 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak'ın da yeni test sonuçlarının henüz netleşmedi.

Albayrak, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, ''Son yapılan test sonuçlarım henüz gelmemiştir. Gelir gelmez herkesi bilgilendireceğim. Tekrar hepinize çok teşekkür ederim.'' ifadelerini kullandı.

https://twitter.com/_AAlbayrak/status/1244333914925207553