Yukarı Çık

Belhanda transferinden vazgeçtiler!

Google'da NTV'yi tercih et
Belhanda transferinden vazgeçtiler!

Marsilya Başkanı Laurent Nicollin, Younes Belhanda transferinden vazgeçtiklerini açıkladı.

Geçen aylarda Belhanda ile büyük ölçüde anlaştıklarını duyuran Montpellier Başkanı Laurent Nicollin, finansal şartlardan dolayı Faslı oyuncudan vazgeçtiklerini duyurdu.

Fransız gazetesi Midi Libre'ye konuşan Nicollin, "Salı günü Belhanda ile tekrar konuştuk. Finansal şartlar nedeniyle imzalayamayacağız. Transfer edebilseydik harika olurdu ama şu an için imkansız" ifadelerini kullandı.

İlişkili Haber
"Kimse kaybetmedi! Yaşasın Galatasaray"
"Kimse kaybetmedi! Yaşasın Galatasaray"
Haberi Görüntüle

Hayal kırıklığına uğradığı dile getiren Nicollin, "Çok efor sarfetmişti, finansal plan konusunda anlaşmıştık. Ona teşekkür ederim. İstediği her yerde imzalayabilecek birisi. Yapabileceğim ve yapamayacağım şeyler var" diyerek sözlerini bitirdi.

Montpellier ile şampiyon oldu

2009-14 yılları arasında Montpellier forması giyen Belhanda, 2011-12 sezonunda şampiyonluk yaşamıştı.

31 yaşındaki oyuncu Montpellier'in ardından  Dinamo Kiev, Schalke 04, Nice ve Galatasaray formaları giydi.