Yukarı Çık

Çapa: Fenerbahçe'yi yenebiliriz

Çapa: Fenerbahçe'yi yenebiliriz

Spor Toto Süper Lig'de Gençlerbirliği'nin teknik direktörü Fuat Çapa, cuma günü karşılaşacakları Fenerbahçe'yi yenebileceklerini söyledi.

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Fuat Çapa, Cuma günü oynayacakları Fenerbahçe maçını kazanmalarının kendisi için sürpriz olmayacağını söyledi.

Çapa, yaptığı açıklamada geçen sezonun şampiyonu ve bu sezonun da lideri olan Fenerbahçe'nin, iyi futbolculardan kurulu bir ekip olduğunu bildiklerini kaydederek, ''Evet Fenerbahçe Cuma gününün favorisi, ancak kazanmamız benim için sürpriz olmayacak. Coşkulu, genç bir futbolcu topluluğuyla çalışıyorum. Bu tür maçların sonucuna bizdeki gibi bir heyecanın etkisine daha önce çok defa şahit oldum'' dedi.

Fenerbahçe maçının çalışmalarında, önceki uygulamalarının dışına çıkarak yeni yöntemler ''icat'' etmediklerini belirten Çapa, hazırlıklara sezon başında planladıkları programla devam ettiklerini ifade etti.

Sezon başına göre takım olma yolunda büyük yol katettiklerini dile getiren genç teknik adam, ''Beşiktaş karşılaşmasıyla zor bir periyoda girdik. Galibiyetle başladık. Sivasspor deplasmanında berabere kaldık ancak, kazanmayı hak eden taraf bizdik. Fenerbahçe karşılaşmasının ardından yine evimizde Galatasaray ile oynayacağız. Daha sonra da Trabzonspor deplasmanı var. Zor bir periyot ama bizim de yükselen bir grafiğimiz var. Her maçı ayrı değerlendiriyoruz. Bu tür heyecanlara aç, arzulu, coşkulu bir ekibiz. Bu da bizim en büyük avantajımız'' şeklinde konuştu.

''Fenerbahçe, her maçta bir sistemi oynuyor, bu sistem de futbolcuların ismine göre değişmiyor'' değerlendirmesini yapan Fuat Çapa, sezonun sürpriz takımın Gençlerbirliği olacağını savunarak, sözlerini tamamladı.