2024 Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman? Son dakika: Sadettin Saran Fenerbahçe Başkan adayı olacak mı?

Sadettin Saran’ın son dakika açıklamalarının ardından Fenerbahçe, Başkanlık seçimi tarihi merak ediliyor. İstanbul Ticaret Odası, Mart ayı toplantısında adaylıkla ilgili önemli değerlendirmeler yapan Sadettin Saran, meclisten ayrılacağı bilgisini paylaştı. Sarı-lacivertli taraftarlar ise bu gelişmelerin ardından başkanlık seçimi tarihine odaklandı. Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanlığı görevini 2018 yılından itibaren Ali Koç yapıyor. Ali Koç, son olarak Şubat ayında gerçekleştirilen Yüksek Divan Kurulu’nda yeni başkan vurgusu yapmıştı. Peki Fenerbahçe Başkanlık seçimi ne zaman? Sadettin Saran Fenerbahçe Başkan adayı olacak mı? İşte, son dakika yapılan açıklamalar…

Haber Merkezi - NTV Spor 14.03.2024 - 18:03
2024 Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman? Son dakika: Sadettin Saran Fenerbahçe Başkan adayı olacak mı?

Özellikle son dönemde Fenerbahçe Başkanlık adayı için Aziz Yıldırım ve Sadettin Saran isimleri öne çıkıyordu. Sarı-lacivertli taraftarlar ise bir yandan Fenerbahçe Spor Kulübü Ali Koç’un tekrar aday olup olmayacağını araştırıyor. Sadettin Saran’ın son açıklamalarının ardından gözler seçim takvimine çevrildi. Sadettin Saran, Fenerbahçe Spor Kulübü başkan adaylığı çalışmaları sebebiyle, İstanbul Ticaret Odası’ndaki görevinden ayrılacağını duyurdu. Peki Sadettin Saran Fenerbahçe başkan adayı olacak mı? Fenerbahçe başkanlık seçimi hangi tarihte? İşte, seçim tarihine ilişkin bilgiler…

?

Fenerbahçe başkanlık seçimi 2024 yılında Haziran ayında düzenlenecek. Fenerbahçe Spor Kulübü başkanı üç yılda bir belirlenmektedir. Fenerbahçe Spor Kulübü’nde başkan ve yönetim kurulları ayrı ayrı seçilmektedir.

?

Sadettin Saran, İTO mart ayı meclis toplantısında önemli değerlendirmelerde bulundu. Sadettin Saran yaptığı açıklamada “ Geldiğimiz noktada Fenerbahçe Spor Kulübü başkanlığı adaylığımla ilgili çalışmalar nedeniyle İTO meclisinden üzülerek ayrılmak durumundayım. Sizlere veda ederken burada gördüğüm samimiyeti hiçbir zaman unutmayacağımı ifade etmek istiyorum.

Sevgili dostlarım, ekibimle birlikte Fenerbahçe'yi şampiyon yapmak için yola çıkıyoruz. Bu uğurda yalnızca Fenerbahçe'nin değil, aynı zamanda Türk sporunun, olimpik sporcularımızın başarısı için çalışacak, ülkemizin ismini Avrupa'da ve Olimpiyatlarda en iyi şekilde temsil edecek planlar ve hayallerle çalışmalarımızı sürdüreceğiz." dedi.

Sayfa Yükleniyor...