
Galatasaray eski yöneticisi Abdurrahim Albayrak, sarı kırmızılı kulübün başkanı Dursun Özbek'in daveti üzerine takımla birlikte Eintracht Frankfurt maçı için Almanya'ya geldiğini açıkladı.
Galatasaray Kulübü'nün eski yöneticisi Abdurrahim Albayrak, sarı kırmızılı takımın bu akşam Şampiyonlar Ligi'de Eintracht Frankfurt'a konuk olacağı maç öncesinde açıklamalarda bulundu.
"TAKIMDAKİ ATMOSFERİ GÖRDÜM ÜMİDİM DAHA DA ARTTI"
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in daveti üzerine takımla birlikte Frankfurt'a geldiğini belirten Albayrak, Anadolu Ajansı'na yaptığı açıklamada "Takımdaki atmosferi gördüm ve ümidim daha da arttı. Hocayla ve futbolcularla sohbet ettim. Almanya'ya Galatasaray'ın puan ve puanlar almak için geldiğini takımdaki o yüz ifadelerinden gördüm. İnancım sonsuz. İnşallah bu akşam buradan, puan veya puanlarla İstanbul'a döneceğiz." dedi.
"OSIMHEN'İN OLMAYIŞI BÜYÜK ŞANSSIZLIK"
Victor Osimhen'in eksikliğinin Galatasaray için önemli bir dezavantaj olduğunu vurgulayan Abdurrahim Albayrak, "Osimhen'in milli takımdan sakat dönmesi bizim büyük şanssızlığımız. Icardi'nin de oynayıp oynamayacağı maç saati belli olacak. Osimhen'in oynaması hem takım içerisinde kendi futbolcularımızın güvenini artırıyor hem de rakipte inanılmaz bir panik havası oluyor. En az iki kişi onu tutmakla meşgul oluyor, arkadan da Barı Alper ve Yunus'lar fırsat bulup fileleri havalandırıyorlar." diye konuştu.
"YENEMİYORSAN YENİLMEYECEKSİN"
Albayrak maç skoruyla ilgili tahmininin sorulması üzerine ise "3 puan olsun bizim olsun. Bir de bir laf vardır; yenemiyorsan yenilmeyeceksin." diyerek sözlerini tamamladı.
.jpg?width=300&height=170&format=webp&quality=75)