
Galatasaray'da Burak Yılmaz sorununun nasıl bir boyut kazanacağı bu hafta içi belli olacak. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, Real Madrid maçı dönüşünde golcü oyuncuyla bir görüşme yapacak.
Galatasaray'da Medicana Sivasspor maçında aldığı darbe nedeniyle Real Madrid kadrosunda bulunmayan Burak Yılmaz gündemin ilk maddesi haline geldi. Sarı kırmızılı yönetim her ne kadar Burak Yılmaz'ın satılmayacağı yönünde açıklama yapsa da, West Ham United henüz milli futbolcudan vazgeçmiş değil. Yönetim, astronomik bir teklif gelmemesi halinde Burak Yılmaz'ın takımda kalacağını belirtirken, tecrübeli golcünün yaşanan gelişmelerden sonra kafasının karışık olduğu öğrenildi.
Sezon öncesi Avusturya kampında durgun görüntüsü ile dikkat çeken Burak Yılmaz'ın Real Madrid maçından sonra teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile bir araya gelmesi bekleniyor. Hamzaoğlu, yapılacak görüşmede Burak Yılmaz'a takım için önemini bir kez daha hatırlatacak. İkili arasında soğukluk olduğu iddia edilirken, Hamzaoğlu, yıldız futbolcuyla konuşup durum değerlendirmesi yapacak. Başkan Dursun Özbek'in de Burak Yılmaz sorununun en kısa sürede çözülmesini istediği öğrenildi.
Medicana Sivasspor maçında oyuna sonradan giren ve attığı golün yanı sıra oynadğı futbol ile takıma büyük katkı sağlayan Burak Yılmaz, sarı kırmızılı kulüpte 3 sezonu geride bıraktı. Yıldız golcü, 3 yılda 2 şampiyonluk yaşarken ilk sezonunda 30 maçta 24 gol atmıştı. Şampiyonlar Ligi'nde 9 maçta 8 gol atan Burak Yılmaz, kupada en fazla gol atan oyuncu unvanını da elde etti. İkinci sezonunda 32 karşılaşmada 16 gol kaydeden başarılı oyuncu, geçen yıl da 28 maçta 16 kez fileleri havalandırmıştı.