Galatasaray transferde suskunluğunu 21 Ağustos'ta Erzurumspor ile ligde oynayacağı maça kadar bozmak istiyor. Sarı-kırmızılılarda başkan Dursun Özbek'in Arsenal'den 2 futbolcunun transferini bitirmek için çalışmalara hız verdiği belirtildi.

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek'in Arsenal'den Gabriel Martinelli ve 10 numara pozisyonunda da oynayan 19 yaşındaki İngiliz futbolcu Ethan Nwaneri için temaslarını sıklaştırdığı belirtildi.

Milliyet'te yer alan habere göre Galatasaray, Martinelli için Arsenal'e 40 milyon euro teklif etti. Sarı-kırmızılıların Nwaneri'nin de kiralık transferi için 5 milyon euro önerdiği ifade edildi.
Galatasaray'ın maç sayısı şartının karşılanması durumunda Nwaneri'nin sözleşmesine zorunlu satın alma maddesi de koymak istediği belirtildi.

Dursun Özbek'in transferlerin Erzurumspor maçına kadar bitirilmesini istediği aktarıldı. Sarı-kırmızılılar, Trendyol Süper Lig'in 2. haftasında 21 Ağustos Cuma günü Erzurumspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.
