Yukarı Çık

Fenerbahçe'de Sadettin Saran'dan Samandıra çıkarması! Derbi öncesi prim detayı dikkat çekti

Haber Merkezi

Google'da NTV'yi tercih et

Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran, Rizespor beraberliği ve Konyaspor yenilgisiyle moralleri bozulan futbolcuları motive etmek için derbi öncesi Samandıra'yi ziyaret edecek. Sadettin Saran bu toplantıda prim kararını da açıklayacak.

Fenerbahçe'de Sadettin Saran'dan Samandıra çıkarması! Derbi öncesi prim detayı dikkat çekti - 1
Resmi

Trendyol Süper Lig'de bitime 4 hafta kala 4 puan gerisinde olduğu lider Galatasaray'a konuk olacak Fenerbahçe'de derbi hazırlıkları devam ediyor. Hafta içi Konyaspor'a yenilerek Ziraat Türkiye Kupası'ndan elenen sarı lacivertli takımda, futbolculara moral vermek isteyen Başkan Sadettin Saran'dan sürpriz bir hamle geldi.

Fenerbahçe'de Sadettin Saran'dan Samandıra çıkarması! Derbi öncesi prim detayı dikkat çekti - 2
Resmi

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre; takımı ayağa kaldırmak isteyen Başkan Saran'ın Samandıra Can Bartu Tesislerine bir çıkarma yapacağı öğrenildi.

Fenerbahçe'de Sadettin Saran'dan Samandıra çıkarması! Derbi öncesi prim detayı dikkat çekti - 3
Resmi

Ezeli rakibini yenerek puan farkını 1'e indirmeyi hedefleyen sarı lacivertlilerde, Sadettin Saran'ın futbolcularla yapacağı görüşmede bir galibiyetle her şeyin değişebileceğini vurgulayacağı bildirildi.

Fenerbahçe'de Sadettin Saran'dan Samandıra çıkarması! Derbi öncesi prim detayı dikkat çekti - 3
Resmi

Yönetim, Rizespor ve Galatasaray galibiyetleri için 3 milyon dolarlık prim belirlemişti. Rizespor maçında alınan beraberliğe rağmen bu rakamın değişmediği, derbiden zaferle çıkılması halinde aynı ücretin prim olarak dağıtılacağı öne sürüldü. Yapılacak toplantıda oyunculara prim kararının da duyurulacağı belirtildi.