Yukarı Çık

Mourinho, Ali Koç'a sunduğu raporda yerli futbolculardaki problemi açıkladı

Haber Merkezi

Google'da NTV'yi tercih et

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun yönetime bir sunum yaptığı aktarıldı. Portekizli çalıştırıcının bu sunumda yerli futbolcularla ilgili bir probleme parmak bastığı iddia edildi.

Mourinho, Ali Koç'a sunduğu raporda yerli futbolculardaki problemi açıkladı - 1
Anadolu Ajansı

Süper Lig'de lider Galatasaray'ın 8 puan gerisinde kalan Fenerbahçe'de Jose Mourinho'nun geçtiğimiz günlerde Başkan Ali Koç ve yöneticilere bir sunum yaptığı iddia edildi.

Mourinho, Ali Koç'a sunduğu raporda yerli futbolculardaki problemi açıkladı - 2
Anadolu Ajansı

FutbolArena'da yer alan habere göre, Mourinho bu sunumda yerli futbolcularla ilgili bir detaya özellikle parmak bastı.

Mourinho, Ali Koç'a sunduğu raporda yerli futbolculardaki problemi açıkladı - 3
Anadolu Ajansı

Deneyimli çalıştırıcının sunduğu raporda yerli futbolcuların çok sakatlandığını belirttiği öne sürüldü.

Mourinho, Ali Koç'a sunduğu raporda yerli futbolculardaki problemi açıkladı - 3
Anadolu Ajansı

Portekizli teknik adamın Dzeko ve Tadic'in istikrarlı performansını örnek göstererek yerli futbolculardaki sakatlanma sorunun çözülmesi gerektiğine vurgu yaptığı aktarıldı.

Mourinho, Ali Koç'a sunduğu raporda yerli futbolculardaki problemi açıkladı - 4

Mourinho, yerli futbolcuların sakatlık probleminin atlatılması durumunda takıma daha iyi katkı sağlayabileceklerini belirtti.