Loading...

Yukarı Çık

"Vitor Pereira'nın, Trabzonspor maçındaki gizli silahı"

Google'da NTV'yi tercih et

Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira, 17 Ekim'de çıkacağı Trabzonspor deplasmanından lider dönmek için sıkı çalışıyor. Portekizli hoca, zorlu maç için gizli silahını da belirledi.

"Vitor Pereira'nın, Trabzonspor maçındaki gizli silahı" - 1

Sabah gazetesinin haberine göre; Fenerbahçe'de Trabzonspor maçı hazırlıkları milli takımda olan oyunculardan yoksun olarak tüm hızıyla devam ederken, sarı-lacivertlilerin teknik direktörü Vitor Pereira, bu mücadeleye özel hazırlık yapıyor.

"Vitor Pereira'nın, Trabzonspor maçındaki gizli silahı" - 2

Portekizli teknik adam, lider gideceği Trabzon deplasmanından aynı şekilde dönmek isterken, bu sezonun yıldız isimlerinden Ferdi Kadıoğlu'na Trabzonspor'u ters pozisyonlarda yakalama adına farklı görevler verdi.

"Vitor Pereira'nın, Trabzonspor maçındaki gizli silahı" - 3

Pereira, 22 yaşındaki oyuncusundan topla çizgiden içeri doğru kat etmesini ve savunmanın dengesini bozmasını istedi.

"Vitor Pereira'nın, Trabzonspor maçındaki gizli silahı" - 3

Portekizli çalıştırıcı, böylelikle hem hücuma bir fazla kişi yollamayı hem de rakibin savunmasında paylaşım sorunu oluşturmayı amaçlıyor.

"Vitor Pereira'nın, Trabzonspor maçındaki gizli silahı" - 4

Bununla birlikte ön alanda baskıyı çok önemseyen Pereira, tüm hücum oyuncularına bu baskıdan asla vazgeçmemelerini öğütlüyor.