Yukarı Çık

Gençlerbirliği'ne kupada 1 puan bile yetiyor

Haber Merkezi

Gençlerbirliği'ne kupada 1 puan bile yetiyor
Anadolu Ajansı

Ziraat Türkiye Kupası B Grubu'nun 4. haftasında yarın Natura Dünyası Gençlerbirliği, deplasmanda Aliağa Futbol ile karşılaşacak. Gençlerbirliği'ne, Nesine 2. Lig ekibi Aliağa Futbol karşısında alacağı 1 puan dahi çeyrek finale yükselmesi için yeterli olacak.

Natura Dünyası Gençlerbirliği, Ziraat Türkiye Kupası B Grubu'nun 4. haftasında yarın deplasmanda Aliağa Futbol ile karşılaşacak.

 

İzmir'deki Aliağa Atatürk Stadı'nda oynanacak karşılaşma, saat 20.30'da başlayacak.

 

Gençlerbirliği, B Grubu'nda 2 galibiyet ve 1 beraberlik sonucu 7 puanla 3. sırada yer alıyor.

 

Kupada Sipay Bodrum FK'yi 3-2, Hesap.com Antalyaspor'u da 1-0 yenerek ilk 2 maçını kazanan başkent ekibi, 3. hafta mücadelesinde ikas Eyüpspor ile 2-2 berabere kaldı.

 

1 PUAN BİLE YETİYOR

 

Gençlerbirliği'ne, Nesine 2. Lig ekibi Aliağa Futbol karşısında alacağı 1 puan dahi çeyrek finale yükselmesi için yeterli olacak.

 

Öte yandan kırmızı-siyahlılar, teknik direktör Levent Şahin yönetiminde Türkiye Kupası'nda ilk maçına çıkacak.