Yukarı Çık

Gözü ilk dörtte!

Google'da NTV'yi tercih et
Gözü ilk dörtte!

Manchester United Menajeri Louis van Gaal Şampiyonlar Ligi hesapları yapıyor. Hollandalı Menajer, Premier Lig'de ilk dörde girmenin İngiltere Federasyon Kupası'nı kazanmaktan daha önemli olduğunu söyledi.

Manchester United Menajeri Louis van Gaal'in hedefi Şampiyonlar Ligi. Geçen yıl tarihinin en kötü sezonunu geçiren ve Premier Lig'i yedinci sırada bitiren United, Avrupa Kupaları'nda mücadele etme hakkını kaybetmişti. 

Aynı kabusun tekrarlanmaması için Premier Lig'de ilk dörde girmek istediklerini vurgulayan Van Gaal, takımını bu yönde motive ettiğini söyledi. Hollandalı Menajer "Bir futbol takımı için ulaşılacak en yüksek seviye Şampiyonlar Ligi'dir. Ben hedeflerini çok önceden belirleyen bir insanım. Muhteşem bir takımız ve bu sezon bizim için önemli olan Şampiyonlar Ligi'ne katılma hakkını kazanmak. O yüzden Premier Lig'de ilk dörde girmek İngiltere Federasyon Kupası'nı kazanmaktan daha önemli" ifadelerini kullandı.

Manchester United, Premier Lig'de bitime 10 hafta kala lider Chelsea'nin 10 puan gerisinde 53 puanla dördüncü sırada yer alıyor.