
Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta Nazilli deplasmanından beraberlikle dönen Hatayspor, şampiyonluk umutlarını son haftaya bıraktı.
Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Hatayspor'un sahasında Nazilli Belediyespor ile 1-1 berabere kalması play-off grubu şansını zora soktu.
Hatayspor Teknik Direktörü İsmail Batur, Nazilli Belediyespor maçında oyun düzenlerini 3 puan üzerine kurduklarını, ilk golü atmalarına rağmen galibiyeti koruyamadıklarını söyledi.
Bazı futbolcuların halen amatörce davrandıklarını ifade eden Batur, "Son 2 haftadır iyi futbol sergiliyoruz, ancak kazanamıyoruz. Nazilli Belediyespor karşısında da oyunun üstünlüğünü son dakikalara kadar sürdürdük. 1-0 galip durumdayken son dakikalarda beklenmedik bir gol yiyerek oyun disiplininden uzaklaştık. Hak etmediğimiz bir sonuç aldık. Bazı futbolcular daha profesyonel davransaydı bu beraberliği yaşamazdık. Hakem de verdiği ters kararlarla oyunu olumsuz yönde etkiledi. Başka anlamda hakem kazanmamızı istemedi. Önemli bir fırsatı kaçırdık. Play-off grubu şansımızı son Tepecik AŞ maçına kadar kovalayacağız" diye konuştu.
Takımda Hakan, Bilal ve Dede'nin kart cezalısı olduğunu hatırlatan Batur, hafta sonu deplasmanda karşılaşacakları Tepecik AŞ'nin de şampiyonluk hedeflediğini, maçın zor geçeceğini de sözlerini ekledi.