Yukarı Çık

Herrera oyundan memnun

Google'da NTV'yi tercih et
Herrera oyundan memnun

Meksika, 2 golü tartışmalı şekilde sayılmasa da Kamerun'u yenmeyi başardı... Teknik direktör Hector Herrera galibiyet hakettikleri görüşündeydi.

Dünya Kupası öncesi, ödenmeyen primler nedeniyle büyük bir oyuncu isyanı ile sarsılan Kamerun, Meksika karşısında tutunamadı. Son 13 Dünya Kupası maçında sadece 1 galibiyeti bulunan Afrika ekibi, orta sahayı kalabalık tutup; Meksika'nın hücum düzenini bozmaya çalışsa da Peralta'nın golüne boyun eğdi.

Tarihinde ilk kez, bir Afrika temsilcisi karşısında Dünya Kupası'nda galibiyet elde eden Meksika'nın, ilk yarıda 2 golü tartışmalı şekilde ofsayt gerekçesiyle geçersiz sayıldı.

Ancak Orta Amerika ekibi, son 9 milli maçta 7'inci kez fileleri havalandıran Peralta'nın golüyle kazanmasını bildi. Teknik direktör Hector Herrera, takımının ortaya koyduğu oyundan memnundu.

Oyuncularının beklentilerinin üzerinde bir performans ortaya koyduğunu vurgulayan Herrera; "Devre arasında verilmeyen gollerimizi hiç konuşmadık. Çünkü konsantrasyonumuzu bozmak istemiyorduk. Oyuncularım 2. yarıda zihinsel olarak da ne kadar güçlü olduklarını gösterdiler" dedi.

Son dakikaya kadar kaleyi tutan şut çekemeyen Kamerun'da ise teknik direktör Volker Finke, oyuncularını yeniden motive etmesi gerektiğini dile getirdi.