
Ankaragücü’nün orta saha oyuncusu İbrahim Ege, bazı gazetelerde çıkan bırakıp gitti iddialarına, hiç bir yere gitmediğini ve formasını tekrar geri istediğini söyledi.
ANKARA - Ankaragücü'nün başarılı orta saha oyuncusu İbrahim Ege, hiçbir yere gitmediğini belirterek, ''Ankaragücülüyüm ve görev bekliyorum'' dedi.
İbrahim Ege, bazı yayın organlarında kendisi hakkında, ''takımı zor gününde bıraktı, gitti'' diye haberler yer aldığını belirterek, böyle bir şeyin söz konusu bile olamayacağını söyledi.
Bir antrenman sırasında bileğinin kırıldığını ve uzun bir sakatlık dönemine girdiğini belirten İbrahim Ege, ''Bütün takım arkadaşlarımın önünde bileğim kırıldı. Buna herkes şahittir. Bir an önce takımla çalışmalara başlamam için beni tedaviye gönderdiler. Ancak daha sonra da 'İbrahim takımı terk etti'' dediler. Bu söylentiler beni çok üzdü. Ben, görev verildiği taktirde oynamaya hazırım. Takımım zor durumda olduğu için 'İbrahim takımı sattı'' diyenlere sahada cevap vermek istiyorum.'' şeklinde konuştu.
Dr. Ömer Taşer'e tedavi olduğunu ifade eden İbrahim Ege, ''İsteyen herkese, tedavi olduğuma dair belgeleri gösterebilirim. Ben tedavi olurken, bir önceki yönetimden bazı yöneticiler, Futbol Federasyonu'na başvurarak bana 150 bin lira ceza verildiğini iletmişler. Federasyon belgelerimi gördükten sonra beni haklı buldu. Ankaragücü'nün bulunduğu zor durumdan kurtulması için elimden gelen her şeyi yapmak için formamı geri istiyorum'' diye konuştu.