Yukarı Çık

"İnanılmaz bireysel hatalar yaptık"

"İnanılmaz bireysel hatalar yaptık"

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Trabzonspor’a 3-1 yenildikleri maçta inanılmaz bireysel hatalar yaptıklarını söyledi.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Trabzonspor'a 3-1 yenildikleri maçla ilgili olarak, ligin 33. haftasında oyuna ilk defa bu kadar iyi başladıklarını belirtti.

Avcı, ''İlk 3 dakika için bunu söylüyorum. Holosko ile karşı karşıya şutumuz var. Penaltı pozisyonu var. Ondan sonra savunma merkezinde inanılmaz bireysel hatalar yaptık'' dedi.

Kaptırdıkları topla yedikleri gollerin olduğunu ifade eden Avcı, ''Çok kolay top kayıplarında öndeki Trabzonspor'un etkin oyuncuları goller buldu. İlk yarı sonunda 3-0 mağlup duruma düştük. Onun altından kalkmak kolay değil. İkinci yarı daha iyiydik ama 3-4 net pozisyonumuz var. Bir gol bulduk ama gol sayımızı artırabilirdik. Trabzonspor ve Fenerbahçe, son haftaya bu şekilde girdi. İkisini de tebrik ediyorum ve başarılar diliyorum'' diye konuştu.

Avcı, Galatasaray ile ilgili söylemlerin dedikodudan ibaret olduğunu ve gelecek sezon İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a ilişkin planlarına şimdiden başladıklarını kaydetti.

BREZİLYALI OYUNCULAR
Trabzonspor'un Brezilyalı oyuncusu Alanzinho, zor bir maç oynadıklarına değinerek, ''Şampiyonluk için önce bizim maçı kazanmalıydık. Sonra da Fenerbahçe'nin puan kaybı gerekiyordu. Ama iki takım da kazandı. Taraftarımız önünde son maçımızı oynamamız açısından da önemli bir maçı kazandık'' dedi.

Jaja ise üzerlerine düşeni yaptıklarını kaydederek, ''Kendi maçımızı kazandık. Son maçta da aynı şeyi yapmalıyız. Kendi maçımızı kazanacağız ve rakibimizin puan kaybını bekleyeceğiz'' diye konuştu.