1461 Trabzon'dan 5 dakikada müthiş dönüş!

1461 Trabzon, 78. dakikaya kadar 1-0 mağlup götürdüğü maçta 5 dakika içinde bulduğu gollerle Samsunspor'u 2-1 mağlup etti.

NTV Spor 08.12.2012 - 14:49
1461 Trabzon'dan 5 dakikada müthiş dönüş!

PTT 1. Lig'de Akçaabat'ta oynanan maçta 1461 Trabzon, Samsunspor'u 2-1 mağlup etti.

Ev sahibi takımda sakatlıkları devam eden orta saha oyuncusu Eren Albayrak ve savunma oyuncusu Aytaç Ak, konuk Samsunspor'da ise sakatlıkları nedeniyle Burak Çalık, Musa Aydın ve Ozan Özkan kadroda yer almadı.

1461 Trabzon, kalede Fatih Öztürk, savunmanın sağında Mehmet Kuruoğlu, solunda Mustafa Akbaş, savunmanın ortasında Abdullah Karmil ile Caner Osmanpaşa, orta sahanın sağında Sercan Kaya, solunda Yusuf Erdoğan, ortada Abdülkadir Özdemir ile Gökhan Alsan, onların önünde Jebrin ve tek forvet olarak da Mustafa Tiryaki oynadı.

Samsunspor, kalede Atilla Özmen, savunmanın sağında Canberk Aydın, solunda Şaban Özel, ortada Kere ve Lokman Gör, orta sahanın sağında Ahmet Arı, solunda Musa Sinan Yılmazer, ortada Hakan Arslan ile N'Sumbu, forvette ise Adem Sarı ile Roberts onbiri ile sahaya çıktı.

1461 Trabzon'da Sercan Kaya, Yusuf Erdoğan ve Jebrin forvet oyuncusu Mustafa Tiryaki'yi topla buluşturmaya çalışıyordu. Samsunspor ise maça çift forvetle başlamış, Adem Sarı ve Roberts'ı orta sahadan kanatlardan Musa Sinan ve Ahmet Arı destekliyordu.

İlk yarıda iki takım da önemli pozisyonlar üretmesine rağmen gol atma başarısı gösteremedi ve devre golsüz eşitlikle sona erdi.

İkinci yarıya Samsunspor hızlı başladı ve dakikalar 51'i gösterdiğinde orta saha oyuncusu Hakan Arslan takımını 1-0 öne geçiren golü 1461 Trabzon ağlarına gönderdi.

1461 Trabzon'da orta saha oyuncusu Jebrin'in yerine sağ kanat oyuncusu Göksu Alhas, 59. dakikada orta saha oyuncusu Gökhan Alsan'ın yerine sol kanat oyuncusu Kadir Keleş ve 71. dakikada da sol kanat oyuncusu Yusuf Erdoğan'ın yerine de forvet oyuncusu Ofoedu oyuna dahil oldu.

Trabzon temsilcisinde özellikle Göksu Alhas ve Ofoedu'nun oyuna dahil oluşu takımı olumlu yönde etkilemişti.

Samsunspor ilk değişikliğini 74. dakikada yaptı forvet oyuncusu Adem Sarı'nın yerine orta saha oyuncusu Turgay Gölbaşı oyuna girdi.

78. dakikada sağ kanattan Göksu'nun yerden ortasında Ofoedu, sağ bek Canberk'ten önce topa dokundu ve skoru 1-1'e getirdi.

1461 Trabzon'da bu golden 1 dakika sonra sol bek Mustafa Akbaş topa elle dokundu ve ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

83. dakikada sağ kanattan bu kez kaptan Sercan Kaya topu yerden ortaladı ve yine Ofoedu ön direkte topun gelişine yaptığı vuruşla takımını 2-1 öne geçiren golü Samsunspor ağlarına gönderdi.

85. dakikada Samsunspor ikinci değişikliğini yaptı. Orta saha oyuncusu N'Sumbu'nun yerine forvet oyuncusu Mehmet Uğur Tülümen oyuna dahil oldu.

Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve maç 2-1, 1461 Trabzon üstünlüğü ile sona erdi.

Bu sonuçla 1461 Trabzon 1 maç eksiği ile puanını 24'e yükseltirken, Samsunspor ise 14 puanda kalmış oldu.

1461 TRABZON-SAMSUNSPOR: 2-1
Stat:
Akçaabat Fatih
Hakemler: Deniz Çoban, Ahmet Şimşek, Emre Suna
1461 Trabzon: Fatih, Mustafa Akbaş, Abdülkadir, Mustafa Tiryaki, Sercan, Abdullah, Mehmet, Jebrin (Dk. 53 Göksu), Gökhan (Dk. 60 Kadir), Yusuf (Dk. 71 Ofoedu), Caner
Samsunspor: Atilla, Mahamoudoy Kere, Adem (Dk. 74 Turgay), Musa Sinan, Nsumbu (Dk. 85 Mehmet), Belvon Roberts, Canberk, Ahmet, Hakan, Lokman, Şaban
Goller: Dk. 77 ve Dk. 82 Ofoedu (1461 Trabzon), Dk. 51 Hakan (Samsunspor)
Kırmızı kart: Dk. 80 Mustafa Akbaş (1461 Trabzon)
Sarı kartlar: Dk. 57 Abdullah, Dk. 71 Sercan (1461 Trabzon), Dk. 4 Nsumbu, Dk. 90 Hakan (Samsunspor)

Sayfa Yükleniyor...