"2024'ün en güçlü adayıyız, malzeme vermeyelim"

Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde tatil edilen Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinde yaşanan olaylarla ilgili açıklamalarda bulundu.

NTV Spor 20.04.2018 - 17:22
"2024'ün en güçlü adayıyız, malzeme vermeyelim"

Göksel Gümüşdağ, TRT Spor'a yaptığı açıklamada "2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nın en güçlü adayı Türkiye'dir.  Birbirimize kenetlenmeliyiz. 3-5 tane holigana bunu malzeme etmememiz; dünya basınına ve sosyal medyasına da bunu vermememiz lazım" dedi.

Göksel Gümüşdağ şunları söyledi:

"Dünya basınını inceledim. Çoğunda manşette veriyorlar. Bu tip haberleri vermememiz lazım. Şu an Türkiye'de futbolda da tam birlik-beraberlik zamanı. Birbirimize kenetlenmeliyiz. 3-5 tane holigana bunu malzeme etmemiz ve dünya basınına da, sosyal medyasına da bunu vermemiz lazım. Ben bunu çok önemsiyorum. Çünkü 2024'ün en güçlü adayı Türkiye'dir. Bu olayın en kısa zamanda Türkiye Futbol Federasyonu tarafından neticeye kavuşturulması lazım. Bu olayları konuşmaktan yorulduk. Bununla ilglii alacağımız en ağır kararları çalışmamız ve değerlendirmemiz gerekli"

"Milli birlik-beraberlik diyoruz. Futbolda da gerçekleştirmeliyiz. Almanya'nın Bild'de gezetesinde manşetteyiz. Bunu çok önemsiyorum. Brilik-beraberlik zamanıdır. Bu tür hataların yaşanmaması gerekitğine inanıyorum. Bunun için de önlemleri hızlı bir şekilde almamız lazım. Ülke sporunun içinde zaman zaman bu tip olaylar yaşandı. Yaşatanların yanına bazı şeyler kar kaldı. Hangi camia olursa olsun, ben genele konuşuyorum. Burada gerçekten hepimizin ortak menfaati Türk futbolu. Türk futbolunun tek vucüt halinde kenetlenip, bu gündemden çıkıp 2024 Avrupa Şampiyonası'nın evsahipliği yarışındaki gündemine dönmeliyiz. Buna inanıyorum ki dışarıdan bu işe aday olanların hepsi bu işi sürekli köpürtmek istiyorlar. Bu Türk futbolunun sorunu; çoğu statta yaşandı. Bir daha yaşanmaması için gerekli adımlar atılmalı."

Sayfa Yükleniyor...