
Barcelona'nın 26 yaşındaki yıldız oyuncusu Cesc Fabregas'ın, takımdan ayrılmaya niyeti yok. Fabregas, son dönemde adının Manchester United ile anılmasını "absürd" olarak tanımladı.
Barcelona'da bu sezon kariyerinin ilk lig şampiyonluğunu yaşayan Cesc Fabregas, Xavi ve Iniesta gibi oyuncuların arkasında forma bulmakta zorlanınca adı transfer dedikodularına karıştı.
İngiliz basınının, ısrarla Manchester United'a gidebileceğini yazdığı Fabregas, geleceği hakkında ilk kez konuştu. "Marca" gazetesine bir demeç veren 26 yaşındaki futbolcu, transfer haberlerini "absürd" olarak nitelendirdi.
Altyapısından yetiştiği ve koyu bir taraftarı olduğu Barcelona'dan ayrılmayı asla düşünmediğini belirten Fabregas; "Ayrılacağımı söyleyenler beni tanımıyor. Çünkü burada çok mutluyum. Menajerime başka hiçbir kulüple görüşmemesi talimatı verdim" dedi.
Fabregas, gelecek sezon tek düşüncesinin, takımıyla kariyerinin ilk şampiyonlar ligi şampiyonluğunu yaşamak olduğunu da ifade etti.