
9 sezondur Chelsea kalesini koruyan Petr Cech, kulübün son yıllarda çok teknik direktör değiştirdiğini ve artık bu sorunun çözülmesi gerektiğini dile getirdi. Cech, eski menajeri Mourinho ile tekrar çalışmak istediğini ifade etti.
Chelsea'nin son yıllarda sıklıkla menajer değişikliğine gitmesi Mavi-Beyazlı oyuncuların huzurunu bozmuş gözüküyor. Roman Abramovich yönetiminde görev alan 10 menajerin 9'uyla çalışan Petr Cech de rahatsızlık duyan isimlerden biri. Çek file bekçisi, önümüzdeki sezondan itibaren menajer konusunda kulübün istikrarlı bir tutum sergilemesi gerektiğini görüşünü savunuyor.
Chelsea taraftarının West Bromwich maçında mevcut menajer Rafael Benıtez'i protesto edip, Jose Mourinho lehine bağırması hakkında konuşan Petr Cech, eski teknik direktörüne övgülerde bulundu. Cech, "Mourinho gibi bir menajerle yeniden çalışmayı tabii ki isterim. Onunla muhteşem başarılara imza attık. Mourinho muhteşem bir menajer" diye konuştu.
Sık menajer değiştirmelerinin kupa kazanmalarının önünde bir engel olup olmadığına karar veremediğini belirten Cech "Son 6 yıla baktığımız zaman; biz 8 menajer değiştirdik Manchester United ise hiç değiştirmedi. Ama buna rağmen bu süre içinde aynı sayıda kupa kazandık. Bir de Arsenal söz konusu tabii ki. Onlar da uzun zamandır aynı menajerle çalışıyorlar ama kupa kazanmayı başaramadılar" şeklinde konuştu.