
Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş ile karşılaşacak olan Mersin İdman Yurdu'nda teknik direktörü Nurullah Sağlam, sahaya 3 puan için çıkacaklarını ve Siyah-beyazlı ekip karşısında kazanmak zorunda olduklarını söyledi.
MEHMET MİRAS - Beşiktaş ile yapacağı maçın hazırlıklarını Macit Özcan Tesisleri'nde sürdüren Mersin İdman Yurdu, ligin ikinci yarısındaki ilk galibiyetine Beşiktaş karşısında ulaşmak istiyor.
Antrenman sonrası NTVSpor.net muhabiri Mehmet Miras'a özel açıklamalarda bulunan Nurullah Sağlam, "Fenerbahçe maçı dönüşünde Beşiktaş ile oynamamız yorucu olacak. Eksiklerimiz fazla ama yerine oynayacak arkadaşlarımız da eksiklerimizi aratmayacak. Beşiktaş karşısında kazanmak zorundayız ve sahaya 3 puan için çıkacağız" ifadelerini kullandı.
Mersin İdman Yurdu'nda sakatlıkları devam eden Mert Nobre ve İbrahim Kaş, Beşiktaş karşısında da forma giyemeyecek. Kart cezası bulunan Nduka da bu maçta takımını yalnız bırkacak.