Yukarı Çık

Schalke finalde çok farklı

Schalke finalde çok farklı

Almanya Kupası Finali'nde Duisburg ile karşılaşan Schalke, sahadan 5-0 gibi farklı bir skorla ayrılarak kupayı müzesine götürdü.

Almanya Kupası Finali'nde Duisburg ile karşılaşan Schalke, sahadan 5-0 gibi farklı bir skorla ayrılarak kupayı müzesine götürdü.

Bundesliga'da kötü bir sezon geçiren Schalke, Şampiyonlar Ligi'nde yarı final oynayarak Avrupa'da rüya gibi bir sezon geçirmişti.

Almanya Kupası Finali'nde ise Almanya 2. Lig takımı Duisburg ile karşılaşan Schalke, sahadan 5-0 galip ayrıldı ve sezonu kupayla kapattı.

Maça çok hızlı başlayan Schalke, 18. dakikada Julian Draxler ile 1-0 öne geçti. 22. dakikada sahneye çıkan Hollandalı Klaas-Jan Huntelaar ise farkı ikiye çıkardı. Maçın 42. dakikasında ise Höwedes, Schalke'yi 3-0 öne geçiren golü kaydetti. Höwedes'in golü aynı zamanda ilk yarının da skorunu belirledi.

İkinci yarıya da iyi başlayan Jose Manuel Jurado, takımını 4-0 öne geçirdi. Maçın skorunu ise Klaas-Jan Huntelaar belirledi. Hollandalı, Schalke'yi 5-0 öne geçiren golü maçın 70. dakikasında Duisburg filelerine gönderdi.

Schalke bu sonuçla Almanya Kupası'nu müzesine götürdü ve sezonu kupayla kapattı.