"1461 Trabzon maçı yol kazası"

Torku Konyaspor Basın Sözcüsü İbrahim Çınar, 4-0 mağlup oldukları 1461 Trabzon maçının, her takımın başına gelebilecek bir yol kazası olduğunu söyledi.

NTV Spor 28.01.2013 - 17:10
"1461 Trabzon maçı yol kazası"

Torku Konyaspor Basın Sözcüsü İbrahim Çınar, 4-0 mağlup oldukları 1461 Trabzon maçının, her takımın başına gelebilecek bir yol kazası olduğunu, bunu atlatıp Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçıyla birlikte yeniden bir yükseliş yakalayacaklarına inandığını ifade etti.
        
Çınar, yaptığı açıklamada, 1461 Trabzon karşısında beklenmedik bir yenilgi aldıklarını, ancak kendilerini üzen olayın; taraftarların oyunun başından itibaren futbolculara ve takıma yapmış oldukları olumsuz tezahürat olduğunu belirtti.
        
Sadece bir maç kaybettiklerini, önlerinde 15 final maçının bulunduğunu vurgulayan Çınar, ''Rakibin kalemize geldiği ilk pozisyon golle sonuçlandı. Oyuncularımız saha içinde maçı çevirme adına her iki yarıda da inanılmaz bir mücadele ortaya koydu. Son dakikalarda gelen gollerle sahadan istemediğimiz bir sonuçla mağlup ayrıldık. Takımımızın hedefinden uzaklaştığını düşünenlerin aksine, yönetim kurulu olarak bizim Süper Lig hedefine ulaşılması noktasında inancımızdan en ufak bir eksilme olmamıştır. Torku Konyaspor olarak önümüzde 15 final maçı var. Bu maçlarda bizi Süper Lig'e taşıyacak puanları alacağımıza inanıyoruz. 1461 Trabzon maçı, her takımın başına gelebilecek bir yol kazasıydı. Bunu atlatıp Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçıyla birlikte yeniden bir yükseliş yakalayacağımıza inanıyoruz'' dedi.

Sayfa Yükleniyor...