1461 Trabzon'dan 3 puanlı başlangıç!

PTT 1. Lig'de ikinci yarının ilk maçında 1461 Trabzon, Denizlispor'u 3-0 mağlup ederek galibiyetle başlangıç yapmış oldu.

NTV Spor 19.01.2013 - 14:49
1461 Trabzon'dan 3 puanlı başlangıç!

PTT 1. Lig'de Akçaabat'ta oynanan ikinci yarının ilk maçında 1461 Trabzon, Denizlispor'u 3-0 mağlup etti.

1461 Trabzon, devre arasında stoper Abdullah Karmil'i Trabzonspor'a kiralık olarak göndermiş, Mersin İdman Yurdu'ndan da forvet oyuncusu Abdullah Halman'ı kadrosuna dahil etmişti.

Konuk Denizlispor'da ise sağ bek Erhan Kartal Kasımpaşa'ya, Can Erdem Mersin İdman Yurdu'na, sol bek Oğuzhan Berber Çaykur Rizespor'a transfer olmuştu. Denizlispor bu oyuncuların yerine Elazığspor'dan Atahan Menekşe, Giresunspor'dan Ömer Kandemir, Kayseri Erciyespor'dan Üstün Bilgi, Boluspor'dan Kingsley, Lahti'den Thiery Ngueukam, Azerbaycan'dan Arif İsayev gibi isimleri transfer etmişti.

1461 Trabzon'da uzun süredir sakatlığı bulunan stoper Aytaç Ak, sol bek Mustafa Akbaş kadroda yer almazken, Denizlispor'da ise sarı kart cezası bulunan İsmail Haktan Odabaşı maçta yerini alamadı.

1461 Trabzon, kalede Fatih Öztürk, sağ bekte Göksu Alhas, sol bekte Kadir Keleş, savunmanın ortasında ligin ilk yarısında sağ bek oynayan Mehmet Kuruoğlu ve Caner Osmanpaşaşa yer aldı. Orta sahanın ortasında Emrullah Kokoç ve Abdülkadir Özdemir, sağda Ofeodu, solda Yusuf Erdoğan, ortada Sercan Kaya ve forvette ise Abdullah Halman tek olarak maça başladı.

Denizlispor'da kalede İsmail Şahmalı, savunmanın sağında Atahan Menekşe, solunda Yenal Tuncer, savunmanın ortasında Berkay ve Malikov, ortada Veli Acar ve Hüseyin Atalay, sağda Kingsley, solda İsayev, ortada Bajram Fetai ve tek forvet olarak ise Üstün Bilgi oynadı.

Maça ev sahibi takım çok iyi başladı ve henüz 5. dakikada Sercan Kaya attığı golle 1461 Trabzon'u 1-0 öne geçirdi.

Bu golden 3 dakika sonra yine Sercan Kaya, kaleci İsmail Şahmalı ile karşı karşıya kaldığı anda kendini yerde buldu ve hakem penaltı noktasını gösterdi. Atışı yine Sercan Kaya kullandı ve 1461 Trabzon'u 2-0 öne geçiren golü Denizlispor ağlarına gönderdi.

Golleri üst üste kalesinde gören konuk Denizlispor daha sonra oyunu dengelemesine rağmen bir türlü hücumda çoğalamıyordu. 40. dakikada Denizlispor'da sakatlanan Yenal Tuncer'in yerine Süleyman Çelikyurt oyuna girdi.

İlk yarıda başka gol olmayınca devre 2-0, 1461 Trabzon'un üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıya takımlar aynı onbirlerle başladı.

1461 Trabzon, ilk değişikliğini 57. dakikada yaptı ve Abdullah Halman'ın yerine Jebrin oyuna dahil oldu. Bu değişiklikle birlikte Sercan Kaya hücum hattına geçerken, Jebrin orta sahada yer aldı.

Denizlispor ikinci değişikliğini 61. dakikada yaptı ve İsayev'in yerine Ngueukam oyuna girdi. Konuk takım 3. değişikliği 67. dakikada yaptı ve Kingsley'in yerine Ömer Kandemir oyuna girdi.

68. dakikada 1461 Trabzon, ikinci değişikliğini yaptı ve Ofeodu'nun yerine Mehmet Sıddık İstemi oyuna dahil oldu.

Dakikalar 84'ü gösterdiğinde 1461 Trabzon'da ceza sahasına yapılan ortada Malikov'un hatasına affetmeyen Yusuf Erdoğan, sağ ayağıyla yaptığı güzel vuruşla skoru 3-0'a getirdi.

Bu golden sonra ev sahibi 1461 Trabzon son değişikliğini yaptı ve golü atan Yusuf Erdoğan'ın yerine Gökhan Alsan oyuna girdi.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca maç 3-0 ev sahibi 1461 Trabzon'un üstünlüğü ile sona ermiş oldu.

Bu sonuçla 1461 Trabzon puanını 30'a yükseltirken, Denizlispor ise 21 puanda kalmış oldu.

Sayfa Yükleniyor...