2016'da öldüğü duyuruldu, hayatta olduğu ortaya çıktı

Schalke altyapısında yetişen Hiannick Kamba'nın 2016 yılında öldüğü duyurulmuştu. Ancak Kongolu futbolcunun hayatta olduğu ortaya çıktı.

NTV Spor 04.05.2020 - 22:44
2016'da öldüğü duyuruldu, hayatta olduğu ortaya çıktı

Schalke 04 altyapısında futbola başlayan ve Almanya'da çeşitli alt lig takımlarında forma giyen Kongolu futbolcu Hiannick Kamba hakkında çarpıcı bir haber gündeme geldi.

2016'da Almanya'dan tatil amaçlı Kongo'ya giden Hiannick Kamba'nın ülkesinde hayatını kaybettiği duyurulmuş ve futbolcunun ölüm belgesi de düzenlenmişti.

Bild'de yer alan habere göre, 2016 yılında öldüğü duyurulan Hiannick Kamba'nın hayatta olduğu ve Almanya'da hayatını sürdürdüğü ortaya çıktı. Arkadaşlarıyla birlikte gittiği Kongo'da bir gece ortadan ansızın kaybolan Kamba için eşinin sigortadan para almak  adına ölüm belgesi düzenlediği iddia edildi.

2018'de Almanya büyükelçiliğine giderek durumu bildiren Kamba'nın Ruhr bölgesinde bir fabrikada kimya teknisyeni olarak çalıştığı belirtildi. Kamba hakkında sahte evrak düzenleme suçuyla yargılanan sanıkların ise mahkeme süreci devam ediyor.

Sayfa Yükleniyor...