Yukarı Çık

Trabzonspor yöneticisinden Beşiktaş yöneticisine: "Herkes haddini bilsin, haddinizi bildirmeyelim"

Haber Merkezi

Trabzonspor yöneticisinden Beşiktaş yöneticisine: "Herkes haddini bilsin, haddinizi bildirmeyelim"
Anadolu Ajansı

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Taner Saral, Beşiktaş cephesinden gelen açıklamalara sert ifadelerle karşılık verdi.

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Taner Saral, Trendyol Süper Lig'de 3-3 sona eren Trabzonspor–Beşiktaş maçının ardından Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Murat Kılıç'ın açıklamalarına yazılı bir açıklamayla yanıt verdi.

 

İşte o açıklama:

 

"Oynadığımız Beşiktaş karşılaşmasının ardından rakip takım yöneticisinin maç sonu yaptığı açıklamaların ne anlama geldiğini çok iyi biliyoruz!

 

Karşılaşmanın henüz başında 10 kişi kalmaları gerekirken maç sonunda mağdur edebiyatı yapıp kaybettiğimiz 2 puan üzerinden algı yapmaya çalışan bu zihin, temiz bir zihin değildir!

 

Karşılaşmayı 9 kişi tamamlaması gereken rakibimizin yöneticileri, maç sonunda yaptıkları açıklamalar ve paylaşımlarla haddinin sınırlarını aşmıştır.

 

Herkes bilsin ki;

 

Trabzon'da yatarak bir şeyler kazanma hayali kuranlar, gerçekleri yüzlerine çarparak karşılığını alır.

 

Açıkça uyarıyoruz;

 

Sahada mağdur edilen taraf Trabzonspor'ken 'mağdurmuş' gibi rol kesenlerin karşısına dimdik çıkarız!

 

Tekrar ediyoruz!

 

Herkes haddini bilsin, haddinizi bildirmeyelim!"