Yukarı Çık

Trabzonspor'dan Sporting'in yeni hocasına mesaj

Haber Merkezi

Trabzonspor'dan Sporting'in yeni hocasına mesaj
Anadolu Ajansı

Trabzonspor Kulübü, Portekiz Ligi takımlarından Sporting Lizbon'da teknik direktörlük görevine getirilen eski futbolcusu Joao Pereira'yı tebrik etti.

Bordo-mavili kulübün İngilizce X sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, İngiltere Premier Lig ekibi Manchester United'ın başına geçen Ruben Amorim'in yerine göreve getirilen Joao Pereira için, "Eski oyuncumuz Joao Pereira'nın Sporting'in yeni teknik direktörü olmasından mutluluk duyuyoruz. Sahadaki liderliği ve Trabzonspor'a olan sadakatiyle Joao her zaman kalbimizde özel bir yere sahip oldu. Yeni görevinde kendisine en iyisini diliyoruz." ifadelerine yer verildi.

Pereira, 2017 ile 2021 yılları arasında bordo-mavili takımda görev almıştı.

PEREIRA'NIN TRABZONSPOR'DAN AYRILIŞI

Joao  Pereira'nın Trabzonspor'da oynadığı dönemde teknik direktörlük görevini yürüten Abdullah Avcı, Portekizlinin teknik ekipte olmasını istedi. Pereira o dönem emekli olmak istemeyince Sporting'e transfer oldu ve burada bir süre oynadıktan sonra Amorim'in ekibinde yer aldı.

Pereira, Trabzonspor'da oynadığı 122 maçta 3 gol atarken, 19 asist yaptı.