Yukarı Çık

United forvet arıyor!

Google'da NTV'yi tercih et
United forvet arıyor!

Manchester kentinin 2 takımı; United ve City'de transfer hareketliliği sürüyor. İngiliz basınına göre United'ın gündeminde Edinson Cavani, City'nin gündeminde ise Kevin de Bruyne var.

Kadrosuna Bastian Schweinsteiger, Morgan Schneiderlin, Matteo Darmian, Memphis Depay gibi oyuncuları katan Manchester United'ın durmaya niyeti yok. Kırmızı Şeytanlar, Robin van Persie'nin Fenerbahçe'ye transfer olmasının ardından forvet arıyor. Zira Menajer Van Gaal'in elinde Rooney'den başka güvenebileceği bir forvet kalmadı.

İngiliz basınına göre United yönetiminin 1 numaralı hedefi Paris Saint-Germain forması giyen Edinson Cavani. Gazeteler, bir türlü menajer Van Gaal'in gözüne giremeyen Angel di Maria'nın Paris Saint-Germain'e gönderileceğini; karşılığında Fransız ekibinde mutsuz olduğu bilinen Cavani'nin alınacağını yazıyor. United savunmanın göbeğine de takviye yapmak istiyor. Real Madrid'li Sergio Ramos ve Valencia'lı Otomendi en güçlü adaylar.

BUNDESLIGA ASİST KRALI CITY'NİN RADARINDA
Manchester City ise ilk önemli transferini Raheem Sterling'i kadrosuna katarak yaptı. City, Liverpool'da oynamak istemeyen 20 yaşındaki oyuncu için 68 milyon euro bonservis bedeli ödedi.

City Yönetimi'nin yeni hedefi ise geride kalan sezonu Wolfsburg formasıyla Bundesliga'nın asist kralı olarak tamamlayan Kevin de Bruyne. City'nin Belçika'lı oyuncu için 70 milyon Euro'yu gözden çıkardığı belirtiliyor.

City, bu transferi tamamlaması halinde forvet oyuncuları Edin Dzeko ve Stevan Jovetic ile yollarını ayırmak istiyor. 2 oyuncu ile İtalyan kulüpleri Inter ve Roma yakından ilgileniyor.