Yukarı Çık

Zan: Taraftarımızdan özür diliyoruz

Zan: Taraftarımızdan özür diliyoruz

Gökhan Zan, ligi bu sezon layık olmadıkları bir yerde bitirmelerinden ve taraftarlara yaşattıkları sıkıntıdan dolayı özür diledi.

Galatasaraylı futbolcu Gökhan Zan, ligi bu sezon layık olmadıkları bir yerde bitirmelerinden ve taraftarlara yaşattıkları sıkıntıdan dolayı özür diledi.

Gökhan, maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında, bütün sezon boyunca çok zor bir dönem geçirdiklerini dile getirerek, "Sıkıntılı günler yaşadık. Bu sıkıntılı dönemi yaşadığımız için tüm camiamız ve taraftarımızdan özür diliyoruz. Layık olmadığımız yerde ligi bitirdik" dedi.

Zor bir dönemde görev alan Bülent Ünder'e teşekkür eden Gökhan, "Çünkü kendisi zor bir dönemde sorumluluk aldı. Herkes bunu alamaz. Galatasaray'da sorumlu olmak büyük bir şereftir. Zor dönemde herkes kaçabilir" ifadesini kullandı.

Gökhan, eski başkan Adnan Polat'a da kendisine bu formayı giydirdiği için teşekkür ederek, "Tabii ki onunla daha güzel başarılar yaşamak istiyorduk ama olmadı. Yeni gelen sayın Ünal Aysal ve ekibine teknik heyete başarılar diliyorum. İnşallah Galatasarayımıza uzun yıllar en iyi şekilde şampiyonluklar ve başarılar yaşatırlar" diye konuştu.

Sabri ise yeni teknik direktörleri Fatih Terim'in Galatasaray ve milli takımda başarılı olmuş bir teknik adam olduğunu dile getirerek, "İnşallah önümüzdeki sezon bu sezon yaptıklarımız hatalardan ders alırız" diyen Sabri, "Bu yıl için taraftarlarımızdan özür diliyoruz. Gelecek yıl şampiyonluğa koşmak istiyoruz" dedi.