Taurasi ortalığı karıştırdı

Fenerbahçe yönetimi, kadın basketbolunun en büyük isimlerinden Diana Taurasi'yi, astronomik bir ücret talep etmesi nedeniyle yeniden kadrosuna katmaktan vazgeçti. Penny Taylor ile aynı kentte forma giymek isteyen Taurasi'nin, Galatasaray Yönetimi'ne mesaj gönderdiği belirtiliyor.

NTV Spor 11.05.2011 - 10:50
Taurasi ortalığı karıştırdı

İsmail Şenol - Fenerbahçe yönetimi, kadın basketbolunun en büyük isimlerinden Diana Taurasi'yi, astronomik bir ücret talep etmesi nedeniyle, yeniden kadrosuna katmaktan vazgeçti. Bunun üzerine, Fenerbahçeli Penny Taylor ile aynı kentte forma giymek isteyen Taurasi'nin, Galatasaray yönetimine mesaj gönderdiği belirtiliyor. Ancak sarı-kırmızılılar da taraftar tepkisi nedeniyle transferi beklemeye almış durumda.

Fenerbahçe yönetimi, doping skandalı sonrası takımdan ayrılan Diana Taurasi'yi, yeniden kadroya katmak için, yıldız oyuncu ile bir süredir görüşmelerde bulunuyordu. Ancak Türkiye'den kırgın ayrılan Taurasi, yeniden sarı-lacivertli formayı giymek için, prim ve astronomik bir ücret talebinin yanı sıra birçok özel istekte bulundu. Daha önce Penny Taylor ile yeniden anlaşan sarı-lacivertli yönetim, Taurasi'nin, ücretini neredeyse 2 katına çıkarması üzerine, transferden vazgeçme kararı aldı. Bunun üzerine, yakın arkadaşı Penny Taylor ile aynı şehirde oynamak isteyen Taurasi, sarı-lacivertlilerin ezeli rakibi Galatasaray'a gelebileceği mesajı gönderdi.

Bir anda dünyanın en iyi oyuncusunu transfer etme fırsatı eline geçen Galatasaray yönetimi, taraftarın tepkisini ölçmek için, Galatasaraylılara ait bazı internet sitelerinde nabız yoklaması yaptı. Tepkilerin olumsuz olması üzerine, sarı-kırmızılı yönetim de transferi beklemeye aldı.

Sayfa Yükleniyor...