"En büyük üzüntüm burada oynayamamak"

A Milli Basketbol Takımı'nın antrenmanında sakatlanarak kadrodan çıkarılan Ömer Onan, NTV Spor'un sorularını yanıtladı. Sakatlığının geçmesi için 2 haftaya ihtiyacı olan Onan, bu turnuvada yer alamayacak olmasının kendisini çok üzdüğünü dile getirdi.

NTV Spor 03.09.2013 - 11:54
"En büyük üzüntüm burada oynayamamak"

A Milli Erkek Basketbol Takımı'nda Ömer Onan üzünütüsü yaşanıyor... Antrenmanda sakatlanan tecrübeli basketbolcu 12 Dev Adam'ın 2013 Avrupa Basketbol Şampiyonası kadrosundan çıkarıldı.

Yıldız oyuncunun sol alt baldırında ikinci dereceden yırtık tespit edilirken, kadrodan çıkarılan Ömer Onan'ın yerine Anadolu Efes forması giyen Birkan Batuk dahil edildi.

NTV Spor'un sorularını yanıtlayan Ömer Onan, "İdmanda ters bir hareketle bu sakatlığı yaşadım. Aslında sezon içlerinde yaşanılan bir sakatlık ve sezon içerisinde çok da zarar vermeyecek bir durum fakat burada turnuva süresi kısıtlı olduğu için turnuvayı kaçırıyorum. Sakatlığı atlatmam için 2 haftalık bir süre var" dedi.

Onan, "Milli takıma güzel bir şekilde veda etmek istiyordum ve turnuva başlarken böyle bir şey yaşadığım için çok üzüldüm. Ne kadar çok oynamak istesek de bazen sporda böyle sakatlıklar yaşanabiliyor. Beni tek üzen şey, sahada bu ekiple mücadele veremeyecek olmam. Fenerbahçe'de doktorumuz ve hocamızla da konuştum. Burada takım arkadaşlarıma destek vermek için burada kalmak istiyorum ve beni Obradovic de beni anlayışla karşıladı" ifadelerini kullandı.

Sayfa Yükleniyor...