PSG mi Chelsea mi?

Şampiyonlar Ligi'nde yarı finalistler belli oluyor... Gecenin ilgi çeken maçında Chelsea; Paris Saint-Germain'i ağırlıyor.

NTV Spor 07.04.2014 - 15:27
PSG mi Chelsea mi?

Chelsea ile Paris Saint-Germain arasında oynanacak Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçını bu akşam 21.45'ten itibaren NTV, NTVSpor.net ve NTV Spor Smart HD ekranlarından izleyebilirsiniz.

Park de Prens'te oynanan ilk maçın son dakikalarında yediği golle Paris Saint Germain'e 3-1 mağlup olan ve yarı final şansını zora sokan Chelsea, Devler Ligi'ne tutunma mücadelesine çıkıyor.

İŞTE İKİ TAKIMIN İLK 11'LERİ
CHELSEA: Cech, Ivanovic, David Luiz, Cahill, Terry, Azpilicueta, Lampard, Oscar, Hazard, Willian, Eto'o

PSG: Sirigu, Thiago Silva, Alex, Maxwell, Jallet, Thiago Motta, Matuidi, Verratti, Lucas Moura, Edinson Cavani, Lavezzi

Chelsea'de çalıştığı ilk dönem de dahil olmak üzere daha önce görev yaptığı Porto, Inter ve Real Madrid'le çıktığı hiçbir çeyrek final eşleşmesinden üzgün ayrılmayan Mourinho, aynı başarıyı bir kez daha tekrarlama amacında. Mavi-beyazlı Londra ekibine yarı final vizesi için yemeden atacağı iki gol yetecek. Ancak Mourinho son haftalarda forvetlerinin formsuz bir sezon geçirmesinden dert yanıyor. Bununla birlikte Chelsea'nin hafta sonunda Stoke City'yi 3-0 mağlup ettiği maçta goller orta saha oyuncuları Salah, Willian ve Lampard'dan geldi.

 

Sayfa Yükleniyor...