"Mesut yılın oyuncusu seçilebilir"

Arsenal Menajeri Arsene Wenger, Mesut Özil'den umutlu... Wenger, son dönemde sakatlığı nedeniyle formasından uzak kalan Mesut'un, gelecek sezon Premier Lig'de yılın oyuncusu seçileceğini savundu.

NTV Spor 18.04.2014 - 11:42
"Mesut yılın oyuncusu seçilebilir"

Transfer döneminin son saatlerinde, Arsenal tarihinin en pahalı oyuncusu unvanı ile Londra ekibinin kadrosuna katılan Mesut Özil, ilk aylarda çok etkileyici bir performans ortaya koymuştu.

Ancak sezonun son bölümünde hızla formdan düşen yıldız oyuncu, daha sonra sakatlandı ve 1 aydır takımdan uzak. Menajer Arsene Wenger, sakatlığı geçen Mesut Özil'in, bu sezon Premier Lig'e alışmaya çalıştığını; gelecek sezon çok daha etkili olacağını savundu.

Mesut'un son derece yetenekli bir oyuncu olduğunu vurgulayan Fransız menajer; "Premier Lig'in fiziksel standartları çok yüksek. Mesut bu nedenle ilk aylardan sonra bocaladı. Ancak burada oynanan futbola artık alıştığını düşünüyorum. Onun ne kadar yetenekli olduğunu hepimiz biliyoruz. Bu yüzden gelecek sezon Premier Lig'de yılın oyuncusu seçilebileceğini düşünüyorum" dedi.

Wenger, Mesut Özil'i dinlendirme fırsatı bulamamalarının da yıldız oyuncunun sezonun 2. bölümünde beklentilerin altında kalmasında etkili olduğunu dile getirdi.

 

Sayfa Yükleniyor...