Onlar da Soma’yı unutmadılar!

Dünya futbolunun iki efsane ismi Cristiano Ronaldo ve Lionel Messi Soma'da yaşanan maden faciası ile ilgili resmi sosyal paylaşım hesaplarından birer mesaj yayınladı. Her iki futbolcu da hayatını kaybeden maden işçilerinin ailelerine başsağlığı diledi.

NTV Spor 15.05.2014 - 21:55
Onlar da Soma’yı unutmadılar!

Türkiye'yi yasa boğan soma maden faciasına kayıtsız kalmayan Avrupa'nın önde gelen birçok kulübü  ve sporcususuna Messi ile Ronaldo da katıldı.

Dünya futbolunun sahalardaki yaşayan iki efsanesi Barcelona'lı Lionel Messi ve Real Madrd'li Cristiano Ronaldo'da sosyal medya üzerinden yaşanan bu üzücü olay ile iligli mesaj yayınladı.

Lionel Messi "Manisa'da meydana gelen maden kazası sebebi ile vefat eden madencilerin aileleri başta olmak üzere, tüm Türkiye'ye başsağlığı diliyorum. Umarım içeride kalan madenciler bir an önce kurtarılır. Kalbim kazadan etkilenen herkesle birlikte" ifadelerini kullandı.

Cristiano Ronaldo ise mesajında  "Kalbim maden kazasında hayatını kaybeden işçilerin aileleri ile birlikte. Dualarım da  halen içeride bulunan işçiler için" dedi.
 

 

 

 

Sayfa Yükleniyor...