"Januzaj'ı alabilmek için uğraşıyoruz"

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, NTV Spor'a konuştu. Tuğba Dural'ın sunduğu Çerçeve programına konuk olan Terim, milli takımın eleme grubunu değerlendirdi, başta devşirme oyuncu konusu olmak üzere projelerini anlattı.

NTV Spor 19.03.2014 - 22:24
"Januzaj'ı alabilmek için uğraşıyoruz"

Oyuncu devşirmenin gündemlerinde olmadığını söyleyen Terim, "Akhisarlı Niasse, Türk Milli Takımı'nda oynamak istediğini söyleyince bu konu gündeme geldi. Bir futbolcunun Türk Milli Takımı'nda oynamak istemesi gayet doğaldır. Kendini Türk hissettiğini söyleyen herkes Türk'tür. Ben hemen devşirme oyuncu alıp oynatacağım demiyorum. Sadece pencere açıyorum çünkü bu uygulama dünyada çok var. Rakiplerimizde de var" dedi.

Terim, Manchester Unite'ın18 yaşındaki yıldızı Adnan Januzaj'ı milli takıma almak için uğraştıklarını belirterek, "Başkanımız, yönetimimiz ve ben ilk günden beri uğraşıyoruz. Çünkü baba Türk anne Kosovalı. Arnavutluk, İngiltere, Kosova, Belçika ve Türkiye peşinde. Şimdi alamadığımız zaman bize 'kaçırdınız' diyorlar. Almak için uğraşıyoruz. Şimdi gelse oynatmayacak mıyız  Oynatacağız. Bir defa hakikaten bizim ihtiyacımızın olması lazım, ondan sonra şartlarının uyması lazım" diye konuştu.
     
2016 Avrupa Şampiyonası elemelerinde gruptan çıkma yarışının Türkiye, Hollanda, Çek Cumhuriyeti ve İzlanda arasında geçeceğini anlatan Terim, Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk yarışının ise sezon sonuna kadar Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş arasında devam edeceğini düşündüğünü ifade etti.

Sayfa Yükleniyor...