"Şampiyonlar Ligi için hırslandık"

Beşiktaşlı Jermaine Jones, Fenerbahçe derbisi öncesi iddialı konuştu. Tecrübeli oyuncu Şampiyonlar Ligi şanslarını sürdürmek için sarı lacivertlileri yenmek zorunda olduklarını ve bunun için çok hırslandıklarını söyledi.

NTV Spor 16.04.2014 - 15:02
"Şampiyonlar Ligi için hırslandık"

Beşiktaşlı Jermaıne Jones, Fenerbahçe'ye Atatürk Olimpiyat Stadı'nda şampiyonluk sevinci yaşatmayacaklarını söyledi.

Siyah beyazlıların derbi hazırlıklarını sürdürdüğü Nevzat Demir Tesisleri'nde soruları yanıtlayan Jones, Şampiyonlar Ligi'ne katılabilmek için derbinin önemine dikkat çekti.

Jones, "Önümüzde çok önemli bir Fenerbahçe derbisi var. Maça çok iyi hazırlanıyoruz. Sezonu Galatasaray'ın önünde tamamlayabilmek  ve Şampiyonlar Ligi'ne katılma hakkı kazanabilmek için bu hafta kesinlikle 3 puan almalıyız. Derbiyi kazanarak Fenerbahçe'nin bizim sahamızda şampiyonluk kutlamasına izin vermek istemiyoruz" dedi.

Antrenmanların gergin geçmesine de değinen Jones, derbiler öncesi böyle olayların doğal olduğunu ifade ederek, “Bizim antrenmanlarımızda da dünyanın her yerinde olduğu gibi büyük maçlar öncesi gerginlikler yaşanabiliyor. Bu tarz tartışmalar Almanya, İspanya, İngiltere'de de böyle ufak tartışmalar olabilir. Maça son derece hazırız, Fenerbahçe'yi yenerek Şampiyonlar Ligi'ne hazır olduğumuzu göstermek istiyoruz” diye konuştu.

Sayfa Yükleniyor...