Beşiktaş'tan bir teknik direktör açıklaması daha: "Görüşmelere başlayacağız"

Beşiktaş'ta ikinci başkan Hüseyin Yücel, siyah-beyazlıların gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu. Yücel, İlerleyen günlerde teknik direktör için görüşmelere başlayacaklarını belirtti.

Haber Merkezi - NTV Spor 16.04.2024 - 09:22
Son Güncelleme: 16.04.2024 - 09:52
Beşiktaş'tan bir teknik direktör açıklaması daha: "Görüşmelere başlayacağız"

Fernando Santos ile yollarını ayıran yeni hoca arayışlarını sürdürüyor. Konuya ilişkin siyah-beyazlıların ikinci başkanı açıklamada bulundu.

YÜCEL: İLERLEYEN GÜNLERDE GÖRÜŞMELERE BAŞLAYACAĞIZ

Hüseyin Yücel açıklamasında, "Şu an için Türkiye Kupası'na odaklandık. Transfer komitemiz hem yerli hem de yabancı hoca alternatiflerini çıkarıyor. İlerleyen günlerde görüşmelere başlayacağız." ifadelerini kullandı.

TARAFTARA ÇAĞRI

Yücel ayrıca, "Şu an için Türkiye Kupası'na odaklandık. Transfer komitemiz hem yerli hem de yabancı hoca alternatiflerini çıkarıyor. İlerleyen günlerde görüşmelere başlayacağız. Taraftarlarımızdan bir ricam olacak. Özellikle sosyal medyada çok fazla şey yazılıyor. Şu yöneticiyle konuştum, bu hocayı sordular gibi... Bu tarz söylemlere kesinlikle itibar etmesinler." dedi.

"SEMİH KILIÇSOY'A SOMUT BİR TEKLİF YOK"

Semih Kılıçsoy'un geleceğiyle ilgili soruya da Yücel, "Şu an sadece dedikodu. Ortada hiçbir somut bir gelişme yok, somut bir teklif yok. Semih bizim çok kiymetli bir oyuncumuz. Sadece Beşiktaş için değil Türk futbolu için çok kıymetli bir oyuncu. Çok gelecek vadeden bir oyuncu. Belki de Avrupa'ya bu zamana kadar en yüksek bonservis bedeliyle gönderebileceğimiz oyunculardan bir tanesi. O yüzden ona sarılmalıyız. Şu anda onun kafasını olup olmadık PSG ile Chelsea'lilerle meşgul etmemek ve biraz daha pişmesini beklememiz gerektiğini düşünüyorum." şeklinde cevap verdi.

YABANCU "VAR" AÇIKLAMASI

Süper Lig'in 32. haftasında oynanan MKE Ankaragücü-Gaziantep FK, VavaCars Fatih Karagümrük-Fenerbahçe ve Corendon Alanyaspor-Galatasaray maçlarında VAR koltuğunda yabancı hakemlerin oturmasıyla ilgili Yücel, Türkiye Kupası'nda da benzer uygulamanın olmasını istediklerini vurgulayarak, "Kesinlikle yabancı VAR talebimiz olacaktır. Bu hafta Beşiktaş maçına atanmadı, şaşırmadık. Demek ki federasyonumuz Beşiktaş maçlarını önemsemiyor. Bugün Kulüpler Birliğine gideceğiz başkanımızla, orada da en doğru kararları alıp kamuoyuyla paylaşırız." diye konuştu.

Sayfa Yükleniyor...