Gençler tek attı üç aldı!

Süper Lig'de orta sıraları yakından ilgilendiren maçta Gençlerbirliği deplasmanda Gaziantepspor'a konuk oldu. Başkent ekibi, 52'de Zec'in golüyle rakibini mağlup ederek kritik bir galibiyete imza attı.

NTV Spor 19.04.2014 - 15:37
Gençler tek attı üç aldı!

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Gaziantepspor ile deplasmanda karşılaşan Gençlerbirliği, rakibini Zec'in attığı golle 1-0 mağlup etti.

İki takımın öncelikle gol yememeyi düşünerek başladığı karşılaşmanın ilk yarısı oldukça kısır geçti. Pozisyon ve tempo bakımından zayıf geçen ilk yarıda gol sesi çıkmadı.

İkinci yarıya iyi başlayan Gençlerbirliği, 52. dakikada kaleci ile karşı karşıya kalan Zec'in golü ile öne geçti. Daha sonra iyi kapanan ve rakibine boş alan bırakmayan konuk ekip, ani ataklarla etkili olmaya çalıştı. Yakaladığı birkaç pozisyonda final paslarını yapamayan Gençlerbirliği, rakibine de pozisyon vermeyince karşılaşma 1-0 sona erdi.

Bu galibiyetle 41 puana ulaşan Gençlerbirliği, 8. sıraya yükselirken, 36 puanlı Gaziantepspor, 12. sırada kaldı.

Stat: Kamil Ocak
Hakemler: Volkan Bayarslan, Kemal Yılmaz, Serdar Diyadin
     
Gaziantepspor: Karcemarskas, Şenol Can, Binya, Medunjanin (Dk. 56 Turgut Doğan Şahin), Stankevicius, Ekrem Dağ, Bekir Ozan Has (Dk. 77 Muhammed İldiz), Serdar Özbayraktar (Dk. 56 Sapara), Traore, Mustafa Durak, Cenk Tosun
Gençlerbirliği: Dahlin, Ahmet Yılmaz, Kulusic, Hakan, Tosic, Doğa Kaya, Gosso, Nizamettin (Dk. 62 Petrovic), Jimmy Durmaz (Dk. 84 Uğur Çiftçi), Oktay Delibalta (Dk. 76 Deniz Naki), Ermin Zec

Sarı kartlar: Dk. 85 Şenol Can (Gaziantepspor), Dk. 62 Tosic, Dk.83 Kulusic (Gençlerbirliği)
Gol: Dk. 53 Ermin Zec (Gençlerbirliği)

Sayfa Yükleniyor...