Kutlama yapılacak mı?

Fenerbahçe'de gözler artık Çaykur Rizespor maçında. Ancak sarı lacivertliler, şampiyonluğu garantilemek amacıyla çıkacakları karşılaşmada özel bir kutlama yapmayı planlamıyor.

NTV Spor 22.04.2014 - 11:16
Kutlama yapılacak mı?
Süper Lig'de Beşiktaş beraberliğinin ardından son 4 haftaya 12 puanlık farkla giren Fenerbahçe, Çaykur Rizespor maçına odaklandı.
 
Beşiktaş derbisinin ardından takıma 2 günlük izin veren Teknik Direktör Ersun Yanal futbolcularına Kadıköy'de oynanacak Çaykur Rizespor maçını kazanarak şampiyonluğu resmi olarak garantileyeceklerine inandıklarını söyledi.
 
Oyuncularından dinlenmelerini isteyen Yanal, başlayacak antrenmanlarla ile birlikte maça hazır olmaları talimatını verdi.
 
Öte yandan Fenerbahçe, şampiyonluğu garantilese bile Çaykur Rizespor maçında saha içinde özel bir şampiyonluk kutlaması planlamıyor.
 
Ligde düşen ve kalan takımların henüz bitmediğinin hesabını yapan yönetim, karşılaşmanın kazanılması halinde rakibin durumu nedeniyle saha içinde özel bir tören yapmayı düşünmüyor.
 
Fenerbahçe, cezası nedeniyle kadın ve çocuk seyircilere oynanacak Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarına akşam yapacağı antrenmanla başlayacak.

Sayfa Yükleniyor...