Beşiktaş'ın eski golcüsü Mario Gomez'den Mesut Özil için "Küçük Ronaldo" yorumu

Bir dönem Beşiktaş forması da giyen eski futbolcu Mario Gomez, Mesut Özil'in gündem olan vücuduyla ile ilgili yorumda bulundu.

Haber Merkezi - NTV Spor 25.04.2024 - 23:00
Son Güncelleme: 25.04.2024 - 23:06
Beşiktaş'ın eski golcüsü Mario Gomez'den Mesut Özil için "Küçük Ronaldo" yorumu

futbolculuk dönemlerinde Almanya Milli Takımı'nda birlikte oynadığı eski takım arkadaşı ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Futbolu bıraktıktan sonra vücut çalışan ve adeta yeni bir görünüme sahip olan Mesut Özil için Gomez "Küçük Ronaldo" yorumunda bulundu.

MARIO GOMEZ: "BİRAZ KABA GÖRÜNÜYOR"

Mario Gomez yaptığı Phrasenmaher podcast'ine yaptığı açıklamada, "Her şeyden önce bunu başarması takdire şayan. Ancak ben mutlu ortama inanan biriyim çünkü her iki yönde de dalgalanmalar yaşadım ve aşırı uçların genellikle iyi bir şeye yol açmadığını biliyorum. Bunun arkasındaki misyonunun ne olduğunu bilmiyorum. Biraz kaba görünüyor ve bana göre değil ama mesele bu değil.

"KÜÇÜK BİR RONALDO OLMAK İÇİN ZAMANININ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYOR"

Gomez ayrıca, "Yıllarca çok fazla teşvik ve övgü aldığınız bir kariyerden çıktığınızda, doğal olarak sizi tatmin edecek bir şeyler ararsınız. Mesut şimdi bunu spor salonunda bulmuş gibi görünüyor. Ronaldo ile de oynadı ve belki de şimdi küçük bir Ronaldo olmak için zamanının olduğunu düşünüyor." dedi.

Sayfa Yükleniyor...